Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telos Alliance Axia iQs AES67 Miks Konsolu Yazılımı
Telos Alliance Axia iQs AES67 Miks Konsolu Yazılımı
25.09.2021 21:23

Telos Alliance, Axia iQs AES67 miks konsolu yazılımını sunuyor. iQs tamamen HTML-5 bir arayüzden denetlenerek, istenen her yerden, Mac, Windows, tablet, dizüstü bilgisayar, hatta akıllı telefon gibi her türlü aygıttan bir miksi denetlemeye imkân veren ilk konsol.

iQs yayıncıların gereksinimlerine ve rahatlık düzeylerine uygunluk için iki yolla kurulabiliyor; Telos Alliance’ın AE-1000 sunucusu veya bir Docker taşıyıcı üzerine. iQs yayıncılara her gün kullandıkları aygıtların tanıdıklığıyla bulut kurulumunun tüm avantajlarını sunuyor. Yayıncılar aygıtlarında web tarayıcı varsa bir miksi iQs ile denetleyebiliyorlar. Bu da diğer yollarla bir miks konsoluna uzaktan erişmek için gereken hantal iş akışlarını ortadan kaldırarak uzaktan çalışma olanaklarının kapısını açarken, en deneyimli radyo mühendisinden yeni işe başlayanlara kadar herkes için bunu kolaylaştırıyor. 

iQs sanala geçmekle kazanılan bazı kolaylıklar sunuyor:

Ölçeklendirilebilir – Aynı anda çok sayıda yazılım kopyası çalıştırılabildiği için yüksek yapım gereksinimleri için genişletilip düşük ihtiyaçlar için de küçültülebiliyor, sadece gerektiği kadarı için ödeme yapılıyor.

Güvenilir – Sanal yazılım ve bulut bilişim test edildi, denendi ve gerçek. Bir aksaklık durumunda yedek yazılım kopyasına hemen geçilebiliyor.

Uygun maliyetli – İşletme giderlerinin gereklerini yerine getirmek için esnek abonelik modelleriyle daha az bakım, donanım, mekân, enerji, HVAC vb. maliyet gerektiriyor. 

Kolay yükseltme – Yazılım internet üzerinden uzaktan veya merkezi bir veri merkezinden topluca güncellenebiliyor. Mekân ziyareti gerekmiyor.

Patentsiz donanım – IT dünyasından piyasada yaygın bulunan (COTS) seçeneklerle sistem tasarımında geniş seçenekler. 

Kişiselleştirilebilir – İşlevler fiziksel olarak kodlanmış olmadığı için sanal yayın stüdyosu isteğe göre düzenlenebiliyor.

Telos Alliance ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.