Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yeni Zeiss Batis Geniş Açılı Lensler
Yeni Zeiss Batis Geniş Açılı Lensler
25.09.2021 21:25

ZEISS Batis 2/25 Geniş Açılı Lens

Kısa yakından odaklama mesafesi, yüksek hız, hızlı otomatik odak, tam kare için geniş alan açısı sunan profesyonel lens, manzara, doğa, mimari, sokak fotoğrafçılığı ve foto muhabirliği için sıra dışı perspektifler sunuyor.

25mm geniş açılı lensin çok yakın odaklama mesafesi, sıra dışı perspektiflerin yaratıcı uygulamalarını destekliyor. Resmin köşelerine kadar son derece eşit dağılımlı görüntü kalitesi garantileniyor. 

ZEISS Batis 2/40 CF çok yönlü lens

Hızlı otomatik odak, yakın odaklama mesafesi, 40mm sabit odak uzunluğu sunan bu hafif, geniş açılı lens, standart odak uzunluklu uygulamalar ve hafif geniş açılı lenslerle tipik çekim koşulları için uygun. Üstün görüntü kalitesi sunan çok amaçlı lens, yakın çekimler için ideal.

Sadece 24mm yakın odaklama mesafesi ve geniş açılı görüntüleme sayesinde CloseFocus (CF) lens çeşitli uygulamalar için ideal. Yüksek mikro kontrast ve f/2 başlangıç açıklığıyla, nesneleri tek tek ayrıntılı olarak mükemmel bir şekilde açığa çıkarabiliyor. Kameranın üzerindeki ZEISS Batis 2/40 CF lens sayesinde fotoğrafçı önemli anları yakalamaya hep hazır. 

ZEISS Batis serisi lensler

ZEISS Batis otomatik odak lensleri Sony aynasız, tam kare sensörlü kameralar için özel olarak geliştirildi. Kamerayla birlikte küçük, hafif bir sistem oluşturan ama performanstan ödün vermeyen bir şekilde tasarlandı. Lensler tüm E-Mount yuvalı kameralarla tam uyumlu olup, sadece hızlı, sessiz otomatik odak değil, toza ve hava koşullarına karşı koruma da sağlıyor. Yaratıcı fotoğrafçılık için yenilikçi OLED ekran mesafeyi ve alan derinliğini göstererek odaklama mesafesinin her zaman mükemmel belirlenmesini sağlıyor. 

ZEISS ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.