Reklamı Kapat
Anasayfa > Makaleler > ACCESS MultiRack Seçmek İçin 5 Neden
ACCESS MultiRack Seçmek İçin 5 Neden
16.10.2021 16:21

Bazı kişiler sadece tek bir IP ses kodek gereksinimi duyarken, büyük kuruluşlara genelde çok sayıda gerekir. Bazılarının aynı anda onlarca, hatta yüzlerce kodeği yönetmeleri gerekebilir. Comrex çok sayıda ses kanalı taşımaya gereksinim duyanlar için ACCESS MultiRack’ı tasarladı. 

SiriusXM Kurumsal Operasyonlar Direktörü Daniel Berdiel, Radio World dergisine şu açıklamayı bildirdi: “Donanım tarafında küçük bir donanım yapısında uzaktan oturum kapasitemizi genişletmenin bir yoluna gereksinim duyduk. Portatif Comrex kodekleriyle zaten yoğun deneyime sahip olduğumuz için, ACCESS MultiRack çözümünü seçtik. AES67 arabirimi ve aynı anda beş bağlantı kurabilme yeteneği, tesisimizle bütünleştirmeyi kolaylaştırdı.

ACCESS MultiRack zarif bir 1RU kasanın içerisinde beş adet kodeğe eşdeğer. Yayıncılık dünyasındaki en güvenilir üreticilerden biri tarafından, IP ses iletimi alanında on yıllık deneyim ve mükemmelliğin üzerine inşa edildi. 

İşte ACCESS MultiRack’ı piyasadaki en iyi çok kanallı IP ses kodeği yapan nedenlerden bazıları

1. Güvenilirlik

ACCESS MultiRack (Comrex’in diğer IP kodekleri gibi) fazladan güvenilirlik için birden fazla ağ kullanımına imkân veren patentli CrossLock teknolojisiyle destekleniyor. Portatif üniteler çoğunlukla CrossLock’tan bağlantıları birleştirme modunda yararlanırken, ağlar sabit kurulumlarda genellikle daha az sorunlu oldukları için aygıt rafı üniteleri CrossLock’u sıklıkla yedekleme modunda kullanıyorlar. 

2. Yer tasarrufu

Tek bir kodek için 1RY yer kullanılan günler geride aldı. ACCESS MultiRack ile aygıt rafınızı boşaltıp aynı miktarda yere beş kodek sığdırılabiliyor. 

Tarayıcıda da yer kazanılıyor. Kodekleri tek bir ünitede birleştirmek, HTML5 tabanlı bir kullanıcı arayüzünden bağlantıları izlemeyi ve ayarları yapmayı kolaylaştırıyor. 

Fleet Commander gibi araçlar, çok sayıda tarayıcı sekmesi arasında dolaşma zorluğunu gideriyor. Kodek filosu tek bir yerde denetlenebiliyor.

3. Fiyat düzeyi

ACCESS MultiRack beş adet kodeğe eşdeğer ama fiyat bakımından değil. ACCESS MultiRack’ın fiyatı, iki adet ACCESS NX Rack ünitesinin maliyetinden az. Sadece iki adet kodek gereksinimi duyduğunuzda bile ACCESS MultiRack bir miktar nakit tasarrufu yaptırıyor. İşletmenizi büyüttükçe tasarruflar artıyor.

4. Uyumluluk

Stüdyolar AoIP iletimine geçiyorlar ve ACCESS MultiRack AES67 uyumlu olduğu için her modern stüdyoya uyum gösteriyor. İlk kodek ayrıca AES3 ve analog ses giriş-çıkışına da sahip.

Ayrıca ACCESS MultiRack hem bugünkü hem eski tüm Comrex IP ses kodekleriyle ve iPhone ve Android için kullanılabilen ücretsiz Comrex FieldTap akıllı telefon uygulamasıyla uyumlu. 

ACCESS MultiRack diğer üreticilerin SIP uyumlu kodeklerine de bağlanabiliyor.

5. Tanıdıklık

ACCESS (ve BRIC-Link) kodekler hemen her uygulamada yayıncılar ve diğer ses uzmanları tarafından kullanılıyor. Kurulumlar küçük kırsal LPFM (Low Power FM) yayınlarından büyük dağıtım ağlarına, evde sohbet programı sunmaktan profesyonel atletik programlara ve bunların arasındaki her şeyi kapsıyor. 

Artık kullanılmayan ACCESS Portable Classic veya orijinal ACCESS Rack bile olsa, herhangi bir Comrex IP ses kodeği kullananlara ACCESS MultiRack tanıdık gelecek. Bilinen ve sevilen ACCESS özelliklerinin en iyilerini, yepyeni donanım platformu ve HTML5 tabanlı GUI ile bir araya getiriyor. 

Comrex’i tercih etmek için başka nedenler de var; sıra dışı müşteri hizmetleri, Amerikan üretimi, İngilizce ve İspanyolca ücretsiz teknik destek, 60 yılı aşan yüksek kaliteli ürün geçmişi.

Çok kanallı bir IP ses kodeği gerektiğinde ACCESS MultiRack iş akışını hızlandırıyor ve güvenilirlikten ödün vermeden aygıt rafını sadeleştiriyor. 

Tek bir kodeğe gereksinim duyanlar için 2006 yılında çıkan ACCESS Rackmount’un devamı olan ACCESS NX Rack iyi bir seçenek.

Zaten bir AoIP sistemi kurulu olan tesisler için Comrex, Livewire, Dante ve Wheatnet ile bağlantı kurduğu için ACCESS MultiRack ve ACCESS NX Rack kurulum belgesi sunuyor. 


Radikal Elektronik
0212 259 79 71

www.radikaltr.com