Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Manfrotto PRO Light Kamera Çantaları
Manfrotto PRO Light Kamera Çantaları
18.10.2021 10:58

Fotoğraf, videografi ve görüntüleme ekipmanı ve aksesuarları endüstrisinde dünya liderlerinden Manfrotto, herhangi bir profesyonel fotoğrafçının veya film yapımcısının tercihine ve iş akışına uyacak benzersiz koruma donanımı sağlamak üzere özel olarak tasarlanmış tamamen yeni PRO Light kamera çantası koleksiyonunu tanıtıyor. PRO Light sırt çantaları, yaratıcı profesyonellere endişesiz bir deneyim sunmak için fotoğrafik koruma donanımında endüstri standartlarını yükselten tamamen yeni “M-Guard Koruma Sistemi”ni kullanıyor.

PRO Light Koleksiyonu

PRO Light koleksiyonu, profesyonel fotoğrafçıların ve film yapımcılarının yüksek taleplerini karşılamak için tasarlandı, tasarlandı ve oluşturuldu. Bu koleksiyon, çeşitli profesyonel ihtiyaçları karşılayan 4 şık, koruyucu ve profesyonel sınıf sırt çantası sunar. Her çanta, belirli iş akışlarına uyacak şekilde farklı kullanım ve uygulamalar için özelleştirilir.

M-Guard Koruma Sistemi

PRO Light koleksiyonu, sırt çantalarının iç bölmelerinin özelleştirilebilirliğini ve yastıklamasını geliştiren, yüksek performanslı bir modüler ayırıcı biçiminde tamamen yeni bir koruma sistemi sunar. M-Guard Koruma Sistemi, özellikle çantanın korumanın en önemli olduğu alanlarda en yüksek düzeyde koruma ve darbe direncini garanti etmek için özel olarak tasarlanmış ve laboratuvarda test edilmiştir. M-Guard ayırıcılar, süper ince bir profili korurken olağanüstü şok emilimi sağlayan yüksek yoğunluklu EVA köpükten yapılmıştır.

Bu koleksiyon, sırt çantası hareketliliği ile şaşırtıcı derecede büyük bir taşıma kapasitesi sunar. PRO Light sırt çantaları, bir yerden diğerine hareket eden profesyoneller için hafif ve konforlu seyahat çözümleri sunar ve tam bir sanal mobil stüdyo olarak hizmet veren kameraları, lensleri, profesyonel boyutlu tripodları, kaydırıcıları ve ışık stantlarını taşımayı destekler. Bu sırt çantaları, DSLR fotoğraf makineleri, aynasız, modüler video kameralar, telefoto lensler, sabitleyici gimballer, hareket kontrolleri, profesyonel tripodlar ve monopodlar gibi farklı türde ekipmanları taşımak için çok yönlü olacak şekilde yaratıldı. Bu koleksiyon, içerik oluşturuculara herhangi bir kurulum ve çekim senaryosu için tek bir çantaya sahip olma konusunda nihai seçeneği sunmaya hizmet ediyor.

PRO Light Backloader

PRO Light Backloader S ve Backloader M, özelleştirilebilir iç mekanlara sahip tamamen dolgulu kamera dişli bölmesine güvenli bir arka erişim ile birlikte gelir. İkinci bir üst erişim noktası, en çok kullanılan kameralara veya lenslere ulaşmak için bir alternatif olarak hizmet eder. Önde, küçük aksesuarlar ve kişisel eşyalar için çok bölümlü bir bölmenin yanı sıra, 15” dizüstü bilgisayarı tutan kontrol noktası dostu bir dizüstü bilgisayar bölümü bulunur. Backloader çantaları, seyahat boyu tripodlar için çift taraflı bir tripod bağlantısına, daha iyi bir taşıma için ayarlanabilir bir göğüs kayışına ve ekipmanı gün boyu serin ve kuru tutmak için nemi ve güneş ışığını uzaklaştıran bir DuoFace güneş ve yağmur örtüsüne sahiptir.

PRO Light Frontloader

PRO Light Frontloader sırt çantası, ön erişim kapısından erişilebilen özelleştirilebilir iç mekanlara sahip tamamen dolgulu bir vites bölmesi sunar. İkincil bir tek taraflı kapı, önemli küçük aksesuarlar için iç panelde bir servis cebine sahip 70-200mm f/2.8 lens takılı bir tam çerçeve kameraya sığabilecek en çok kullanılan donanıma hızlı erişim sağlar. Nem ve ısı koruması için bir DuoFace güneş ve yağmur örtüsü ile birlikte bir yan tripod eki, kontrol noktası dostu 15 ”dizüstü bilgisayar bölmesi, ayarlanabilir bir göğüs ve bel kayışı içerir.

PRO Light Flexloader

PRO Light Flexloader L, profesyonel DSLR veya aynasız fotoğraf ve video ekipmanları için yaratılmış ihtiyaçlarınızı karşılamak için kelimenin tam anlamıyla genişleyen bir sırt çantasıdır. Özelleştirilebilir iç mekanlara sahip tamamen dolgulu bir dişli bölmesine önden tam erişim, küçük aksesuarlar için bir ön cep bölmesi, uzantıları olan tripodlar ve sürgüler için çoklu bağlantı noktaları, birlikte verilen bir aksesuar düzenleyici çantası ve nem ve ısı için bir DuoFace güneş ve yağmur örtüsü vardır. 

PRO Light MultiLoader

PRO Light MultiLoader M sırt çantası, üstün taşıma esnekliği için 4 noktadan erişim sunar. Ana ön erişim kapısı, tamamen dolgulu kamera dişli bölmesine açılır. 2 yan kapı, hızlı bir vites değişimi için stratejik olarak yerleştirilmiş kameralara veya lenslere hızlı erişim sağlar ve üst erişim, en çok kullanılan teçhizatın hızlı bir şekilde alınmasını sağlar. Multiloader sırt çantası, 3 farklı taşıma konfigürasyonuna sahip tamamen modüler bir çanta sunar. 

PRO Light Tough

Manfrotto PRO Light Tough tekerlekli çantalar, en hassas dişliler için bile en üst düzeyde koruma sağlar. PRO Light TL55 ve TH55, en yaygın havayolu kabin bagajı kısıtlamalarına uyacak şekilde özel olarak yapılmıştır, bu nedenle iki varyant özellikle çok yönlülük için yapılmıştır, yeni PL-RL-TH83 ise özel olarak check-in bagajı için oluşturulmuştur. Bu kasalar, çekmeli serbest bırakma mandallı hava geçirmez bir bölme, kolay açılır bir teleskopik tutamak ve optimum güvenlik için asma kilitle uyumlu noktalar sunar. 


Ürün PRO Light Kamera Çantaları
Marka Manfrotto
Firma Zoom İthalat
Telefon 0212 511 46 40
Web www.zoomithalat.com

En Çok Görüntülenenler
Dergi