Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Icareus Arapça Asharq News Haber Şirketine Playout EPG Çözümü Sağladı
Icareus Arapça Asharq News Haber Şirketine Playout EPG Çözümü Sağladı
23.10.2021 17:13

7 gün 24 saat yayın yapan, Arap dünyası ve ötesine çok platformlu Arapça haber hizmetleri veren kuruluş Asharq News, benzersiz bir yaklaşımı benimsiyor: İnsanlara günlük yaşamlarında destek olmak için ekonominin prizmasından geçirdiği derinlemesine analiz raporları ve haberler sunuyor.

Asharq News deneyimi özel amaçlı bir televizyon kanalı ve çok sayıda dijital platform yoluyla dağıtılarak, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleri ile uluslararası piyasaları etkileyen insanlar, olaylar, kuruluşlar ve fikirler hakkında ayrıntılı bilgiler sunuluyor. Belli bir konuya ayırdığı haber kanalının program bilgilerini yönetmek için Asharq News’ın türünün en iyisi EPG çözümüne ihtiyacı oldu. Arabsat, Arqiva, BVN, DialogTV, France24, Freesat, Mediaset, Telespazio, RAI gibi Avrupa ve Orta Doğu’daki başka önemli yayıncılarca ve DVB işletmecilerince benimsenen güvenilir PSI/SI ve EIT üreteci nedeniyle, Icareus Playout platformu tercih edildi. 

Icareus Playout, çok kanallı EPG verilerinin yönetilmesi amaçlı, modüler, güvenli ve güçlü bir yayın platformu. EPG veri kaynaklarının, EIT tablolarının, PSI/SI açıklamalarının ayırt edici bir şekilde yapılandırılmalarını sağlıyor, kişiye özel yapılandırmalara bile imkân veriyor. 

Icareus Playout sayesinde Asharq News elektronik program rehberini (EPG) esnek bir şekilde yöneterek, izleyicilerine daha iyi bir TV deneyimi sunuyor. Icareus Playout 7 gün 24 saat kesintisiz otomasyonlu EPG içerik iş akışı sağlamak için Asharq News’ın BTS trafik sistemiyle tamamen bütünleştirildi. Asharq News uydu yayın kanallarının yanı sıra, Icareus EPG platformu otomatik XML üretme yeteneğiyle istasyonun internet ortamına merkezi EPG verisi yönetme ve kaydetme imkanı sağlıyor. 

Icareus Genel Müdürü Toni Leiponen yorum yaptı: “Yüksek kaliteli EPG verileri izleyici tatminini önemli oranda yükseltiyor ve müşterilerimizin bize güvenmeleri için şart. Icareus Playout hem dağıtım süresi hem de operasyonlarında yüksek kriterlerine erişmesi için Asharq News’a huzurlu bir çalışma süreci sunuyor.

Asharq News Mühendislik Direktörü Omran Abdullah açıkladı: “Her zaman sahada kendini kanıtlamış bir geçmişe sahip, güvenilir teknoloji sağlayıcılarla işbirliği ve yatırım yapmak istiyoruz. Icareus Playout Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerindeki izleyicilerimizin EPG deneyimini şüphesiz zenginleştirecek.

Icareus Playout EPG çözümü on yıldır önemli yayıncıların ve işletmecilerin memnuniyetle kullandıkları, güvenilir yayın teknolojisi sunuyor. Icareus Playout EP110 sunucu, işletmecilerin ve yayıncıların DVB ve kanal akışlarını yönetmelerine yönelik, büyük ölçekli bir PSI/SI üreteç sunucusu. Çoklu kanallar, EPG veri sağlayıcılar, ağ yönetim sistemleri ve Icareus Suite ile denenmiş bütünleşmeler, hızlı kurulum ve yüksek güvenilirlik sağlıyor. Icareus’un küresel çapta bayileri ve sistem bütünleştiricileri, müşterilere stressiz çalışma imkanı ve üst düzeyde hizmetler sunuyor. 

Icareus çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 474 09 27 numaralı telefondan Orsatek’i arayabilirsiniz.