Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Marketron REV Platformu Satışları Kolaylaştırıyor ve Arttırıyor
Marketron REV Platformu Satışları Kolaylaştırıyor ve Arttırıyor
24.10.2021 15:05

Yayıncılık sektörüne daha ölçeklendirilebilir, kestirilebilir, güvenilir kazançlar için teknoloji sağlayan Marketron, TV yayın ve radyo satış uzmanlarına özel olarak tasarladığı Marketron REV adlı satış arttırma platformunu sunuyor. Tüm satış sürecini tek bir platform üzerinde birleştiren Marketron REV, müşteri, teklif ve sipariş yönetim süreçlerini kolaylaştırdığı için, satıcılar satış üzerinde daha fazla zaman ve enerji harcayabiliyorlar.

Bütünleşik bir CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) ile donatılan Marketron REV, müşteri yönetimini hızlandırıyor ve satış personelinin fırsatları takip etmesini kolaylaştırıyor. Görsel çalışma panoları ve filtreleme seçenekleri, satışçılara anlaşmalarını yönetmek ve takip etmekte eksiksiz denetim sağlıyor. Platform kazançlarla ilgili derinlemesine gerçek zamanlı bilgilerle teklif ve siparişlerin doğruluklarını garantiliyor. Optimize etme özelliği, kişiselleştirilebilen maliyet verimliliğine ve eşit dağılımlı yerleştirme ayarlarına dayalı olarak reklamları otomatik olarak yerleştiriyor. İleri algoritmalar doğrudan mevcut trafik sistemlerinden dinamik ücretlendirmeyi destekleyerek, Marketron REV yazılımının reklam fiyatlarını kazançları maksimuma çıkarmak için otomatik olarak belirlemesini sağlıyor. Satış uzmanları teklifleri saniyeler içerisinde siparişlere çevirebiliyor, hızlı onaya gönderebiliyor, ve WideOrbit gibi Marketron olmayan platformlar dahil olmak üzere çoğu TV ve radyo trafik sisteminde çalıştırabiliyorlar. En düşük v e en yüksek fiyat denetimleri için yapılandırılabilen ayarlarla Marketron REV onay süreçlerini hızlandırırken kazançları koruyor.

Marketron REV ile çalışan satış yöneticilerinin erişebildikleri güçlü bir görsel rapor yazılımı, olanların akışını, en fazla satış yapanları, istasyonların hedefleri karşısında nasıl performans gösterdiklerini görebilmelerini sağlıyor. Saydam rapor ve bildirimlerle satış ekibi gerçek zamanlı verilere dayalı, daha iyi bilgilendirilmiş kararlar verebiliyor.

ETİKETLER
En Çok Okunanlar
Dergi