Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Kenya’da En Güncel Haberler TVU Networks Sunucu ve Vericileriyle Yayınlanıyor
Kenya’da En Güncel Haberler TVU Networks Sunucu ve Vericileriyle Yayınlanıyor
22.10.2021 16:31

Bulut ve IP tabanlı canlı görüntü çözümlerinde piyasa ve teknoloji önderi firmalardan olan TVU Networks, Kenya Broadcasting Corporation’ın (KBC) var olan TVU donanımına daha geniş kapsamlı canlı haber yayını için 10 adet TVU One 4K HDR mobil verici ile web sitesiyle sosyal medyada içerik akış yayınlarını desteklemek için bir TVU VS3500 4K UHD sunucu eklediğini açıkladı. TVU One mobil üniteler ve VS3500 4K UHD sunucu, KBC’nin haber toplama operasyonlarının omurgasını oluşturdu. 

TVU Networks’ün Nairobi’deki çözüm ortağı Philmart, KBC’ye sistem bütünleştirme hizmetleri sağladı. Philmart ayrıca TVU Cloud çözümleri TVU Anywhere, TVU Partyline ve TVU Producer’dan nasıl yararlanılacağı üzerine KBC’nin kurgu, teknik, bilgi ve bilişim teknolojileri ekiplerine eğitim de verdi. 

KBC Teknik Operasyon Müdürü Job Karimi şunları söyledi: “TVU bizim ENG operasyonumuzun omurgası. Çeşitli olayları gerçekleştikleri anda bildirebiliyoruz ve halkı en son haberlerle mümkün olan en kısa zaman içinde güncel olarak haberdar tutabiliyoruz. Günlük ENG haber yapımlarımızda her gün TVU kullanıyoruz. OB van aracımızdan yararlandığımız durumlarda hızla başka sahnelere geçilen çekimleri yakalamak ya da OB tırının kapsayamadığı alanları kapsamak için TVU One üniteleri de kullanıyoruz. Gördüğümüz piyasa bilgilerine göre TVU üstün bir marka, ve teknolojilerini almamızdan sonraki günler bunun doğru olduğunu kanıtladı.

KBC aslında 2016 yılından bu yana bir TVU müşterisi. O yıl satın aldığı on adet TVU One mobil vericiyi, ilk olarak Kenya 2017 başkanlık seçimlerinde kullandı. Ülkenin tek yetkili kamu yayıncısı olan kuruluş, Kenyalıları geniş kapsamlı ve güncel olarak yerel haberlerle bilgilendiriyor. 

TVU Networks CEO’su Paul Shen yorum yaptı: “KBC ile Philmart, uzun zamandır TVU Networks’ün değerli çözüm ortakları. KBC’nin haber yayınlarını geliştirmek için çözümlerimizden nasıl yararlandığına tanık olmak gurur verici. Şimdiye dek yapabildiklerine baktığımızda, medya hizmetlerinin hem yerel hem de küresel ölçekte sınırları aşmaya devam etmesini bekliyoruz.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.