Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > FilmLight Colour Awards Ödülleri İlgi Görüyor
FilmLight Colour Awards Ödülleri İlgi Görüyor
22.10.2021 16:42

FilmLight’ın yeni başlattığı, dünya çapında renk uzmanlarını ve renk sanatını onurlandırmayı hedefleyen etkinliği kapsamında, kazananlar Polonya’da uluslar arası EnergaCAMERIMAGE 2021 film festivalinde kutlanarak açıklanacak. Program spontane bir şekilde ilgi kazandı. Tüm dünyadan renk uzmanları, tanınmış görüntü yönetmenleri, yönetmenler ve görüntü çekim endüstrisinden diğer uzmanlar, bu girişimi destekliyorlar. 

Jüri ve ödüller, ASC (American Society of Cinematographers), Imago (The International Federations of Cinematographers) ve CSI (Colorist Society International) dernekleriyle işbirliği içerisinde organize ediliyor.

FilmLight adayları değerlendirecek olan ve sektörün ilham veren ustalarından oluşan paneli açıklamaya başladı. Oscar ve BAFTA adayı Görüntü Yönetmeni Danny Cohen, konuya benzersiz bir yaratıcı perspektif getiriyor: “Bir film üzerinde görüntü yönetmeni ile renk uzmanının nasıl birlikte çalıştıkları çok önemli. Renk derecelendirme üzerinde çok durulduğu için, proje üzerinde ortak bir anlayış olması gerekiyor. Bir renk uzmanı için görüntü yönetmeninin istediğini sunabilmek ve ardından bu görünümü gerçekleştirmek şart.

FilmLight’ın sponsor olup düzenlediği Colour Awards 2021 yarışmasına en büyük post prodüksiyon tesisinden ev kurulumlarına kadar çalışan her türlü renk derecelendirme teknolojisi kullanıcısı katılabiliyor. Tek ölçüt, bu teknolojinin görsel olarak özendirici ve tatmin edici görüntü yaratmak için kullanılması. 

FilmLight ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 297 88 77 numaralı telefondan Provid’i arayabilirsiniz.