Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Güney Afrikalı Radyo Calrec Type R for Radio Konsoluyla IP Avantajlarından Yararlanıyor
Güney Afrikalı Radyo Calrec Type R for Radio Konsoluyla IP Avantajlarından Yararlanıyor
29.12.2021 14:29

2008 yılında açılan ve 60.000 dinleyicisi olan ve büyüyen Eldos FM’in şimdi iki yeni stüdyosunun her birinde 6 fader panelli birer Type R konsolu ve büyük bir yazılım paneli bulunuyor. Stüdyo kurulumu, Calrec’in Güney Afrika ortağı Wild & Marr tarafından seçilen Experience Audio Solutions firması tarafından yapıldı.

Eldos FM İstasyon Müdürü Lorreal De Lange şunları söyledi: “MDDA (Medya Geliştirme ve Çeşitlilik Ajansı), Eldos FM’e iki yeni stüdyo inşa etmesi için fon sağladı ve kurulumcumuz/servis sağlayıcımız Abundant Media bizi son teknolojiyi keşfetmemiz için Wild & Marr’a götürdü. Çok yönlü ve fütürist altyapısı nedeniyle Calrec Type R for Radio konsol almaya karar verdik.

İstasyonun Type R donanımlarının her ikisi de toplam 48 fiziksel fader sağlayan 8 x 6 fader’li panelleri işleme yeteneğine sahip ve fader panelleri çift katmanlı olduğundan, istasyon bir butona basılarak 96 kanala erişebilir. 

Eldos FM, Eldorado Parkı ve çevresindeki topluluklar için sosyal, ekonomik, kültürel ve politik yayınlar sağlıyor. Dinleyiciler haberlere, röportajlara, müziğe ve çok çeşitli şovları dinliyorlar.

Experience Audio Solutions’ın sahibi Tumelo Maimela şöyle konuştu: “Ekibimiz, tüm stüdyonun kablolanmasını da içeren eksiksiz bir anahtar teslimi stüdyo çözümü oluşturdu. Özel yapım mobilyalar, çift camlı pencereler, akustik kapılar ve paneller tasarladık ve tedarik ettik. Sistem devir teslimden önce tamamen test edildi ve mükemmel ses sağladı.

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan Asimetrik’i arayabilirsiniz.