Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Atina’da Calrec Type R for Radio Konsoluyla Radyo Müzik Yayını
Atina’da Calrec Type R for Radio Konsoluyla Radyo Müzik Yayını
29.12.2021 14:28

Pepper 96.6 FM’in seçtiği bir fader paneli ve bir LSP ekranlı Type R konfigürasyonu, az yer kaplayan konsolun gücünü ve küçük bir istasyonun son derece uygun maliyetli bir şekilde IP’ye nasıl yükseltilebileceğini gösterdi. Anlaşma, Calrec’in Yunan çalışma ortağı Bon Studio S.A. tarafından denetlendi.

Pepper 96.6 FM Teknik Direktörü Anastasios Labropoulos şunları söyledi: “Calrec Type R for Radio, bizim için çok değerli olan birçok özelliğe sahip. En önemlilerinden bazıları IP teknolojisi ile ilgili; gelecek için genişletilebilirlik; yararlanma kolaylığı; yazılım yükseltme kolaylığı; ve son olarak, I/O’ların ve fader’ların sayısı.

Öncelikle bir müzik istasyonu olduğumuz için daha büyük bir konsola ihtiyacımız olmadı; Type R’ın belirli I/O ve fader’lara sahip mevcut konfigürasyonu ihtiyaçlarımızı tamamen karşılıyor. Ayrıca, Calrec’in Yunanistan’daki distribütörü Bon Studio S.A. ile olan işbirliğimiz uzun yıllara dayanıyor ve güvenimiz, istasyonumuz için Type R’ı satın alma konusundaki son kararımız için çok önemliydi.

Calrec Type R for Radio, istasyonun OnAir stüdyosunda her gün ana konsol olarak kullanılıyor. Programların çoğu ağırlıklı olarak müzik olup, ancak bazı sohbet programları da yayınlıyor. Pepper 96.6 FM, 10 yıldır yayında ve Atina genelinde 5 milyondan fazla dinleyiciye ulaşıyor.

Labropoulos şunları ekledi: “Canlı yayın stüdyomuzda Type R for Radio’ya sahip olmaktan heyecan duyuyoruz ve yapılandırması ile sorunsuz çalışmasından çok memnunuz. Bir dizi etkileyici özellik arasından seçim yapmak zorunda kalsaydım, mükemmel kalitede olduğunu düşündüğümüz mükemmel mikrofon ön amplifikatörlerini ısrarla vurgulardım.

Calrec Uluslararası Satış Müdürü Graham Murray yorum yaptı: “Açıkçası, endüstri bu yönde ilerlemeye devam ettikçe, IP tabanlı, uygun fiyatlı ve genişletilebilir radyo ürünlerine ihtiyaç var ve bu da Type R for Radio konsolumuzun en güçlü yönlerinden biri. Minimal bir konfigürasyonda bile Pepper FM, tüm gereksinimlerini küçük bir alan içinde karşılayabilir ve yine de günün her saatinde üstün ses kalitesi sunar.

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan Asimetrik’i arayabilirsiniz.