Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Mo-Sys ile APG Media, Uçtan Uca Sanal Yapım Çözümleri İçin Güçlerini Birleştirdi
Mo-Sys ile APG Media, Uçtan Uca Sanal Yapım Çözümleri İçin Güçlerini Birleştirdi
29.12.2021 14:47

Sanal üretim ve görüntü robotiği alanında öncü firmalardan Mo-Sys Engineering ile önemli bir LED volume kiralama sağlayıcısı ve distribütörü olan APG Media, müşterilere Mo-Sys StarTracker ve VP Pro XR ile APG Media HyperPixel özel LED duvar çözümlerini bir araya getirip eksiksiz uçtan uca LED sanal prodüksiyonlarına erişim sağlamak için ortak çalışıyorlar.

 Mo-Sys StarTracker kamera/lens izleme sistemi, önde gelen sanal prodüksiyonlar için tercih edilen teknoloji haline geldi. VP Pro XR içerik sunucusundaki gelişmiş araçlar, gerçek ve sanal nesneler arasında kusursuz bir şekilde odak ayarlama özelliğine sahip. Mo-Sys, APG Media ile işbirliği yaparak artık LED volume kullanılan çok kameralı prodüksiyon sistemleri için özel tasarımlı çok ekranlı LED duvarları ve geniş kapsamlı bir paket sunabiliyor.

Mo-Sys CEO’su Michael Geissler şunları söyledi: “Yüksek prodüksiyon değerlerine duyulan iştah, sanal prodüksiyonun artık büyük bütçeli filmlere özel olmadığı anlamına geliyor. Sinematografide, en iyi sonuçları elde etmek için LED duvarların kalitesinin mümkün olduğunca yüksek olması gerekiyor ve HyperPixel bu gereksinimi karşılıyor. APG Media ile yaptığımız bu işbirliği sayesinde, denklemdeki teknik karmaşıklığı ortadan kaldırıyor ve kusursuz bir sonuçla tam yaratıcılıklarını ifade etmeleri için yapım ekiplerini özgür bırakıyoruz.

APG Media CEO’su David Weatherhead ekledi: “Görüntü yönetmenleri ve içerik yapımcıları doğru teknolojiyi kullanmaları durumunda bu modelin son ürünleri üzerindeki etkisinin farkına vardıkça, sanal prodüksiyonlar yükseliyor. Mo-Sys, halihazırda en ileri teknolojili olan bir alanda öncü ve pazar lideridir ve bu ortaklık her iki müşterimize de büyük değer katmaktadır. Ürün ve hizmetlerimizi birleştirerek artık en iyi teknolojinin kapılarını açabilir ve görüntü yönetmenlerinin izleyicilerin talep ettiği çarpıcı içerikleri yaratmalarına yardımcı olabiliriz.

Los Angeles’taki yeni Mo-Sys tesisinde, etkileyici ve sarmalayıcı görsel deneyimlerde en üst düzey için bir HyperPixel yüksek çözünürlüklü LED duvarı olacak. APG Media, hızla büyüyen uzman sanal prodüksiyon bölümüyle çözüme bir Mo-Sys VP Pro XR ve StarTracker ekleyecek. İki şirket, pazarlama ve sergi konularında işbirliği yapmanın yanı sıra, satış kanallarına destek de sağlayacak.

Mo-Sys ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 297 88 77 numaralı telefondan Provid’i arayabilirsiniz.