Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TruVoicelift Özellikli Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 Tavan Mikrofonu
TruVoicelift Özellikli Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 Tavan Mikrofonu
22.01.2022 14:42

TeamConnect Ceiling 2, patentli otomatik dinamik ses demeti oluşturma teknolojisi ile konferans salonu ses teknolojilerinde zaten bir önemli bir yere sahipti. Şimdi de TruVoicelift ve gelişmiş bölge kontrolünün eklenmesiyle TeamConnect Ceiling 2, yüzey mikrofonu (boundary microphone) ve mikrofon gruplarının (microphone array) avantajlarını bir araya getiriyor. Bu nedenle, örneğin sınıflarda, konferans salonlarında ve toplantı odalarında hem (video) konferans hem de oda içi ses için en iyi çözüm. TeamConnect Ceiling 2 artık bir öncelik bölgesi (odadaki tek bir alanın vurgulanmasına izin verir), 5 gelişmiş hariç tutma bölgesi (nokta hedefe yöneltme ve istenmeyen gürültü kaynaklarının kaldırılması için) ve daha fazla özelliğin eklenmesiyle, müşterilere benzersiz kontrol seviyeleri sunuyor. Bu yeni özelliklerin tümü, TeamConnect Ceiling 2 için en son aygıt yazılımı güncellemesi ve Sennheiser Control Cockpit’in en son sürümü aracılığıyla etkinleştirilebilir ve yapılandırılabilir. Kurulumu kolay olan ürünün, esnek mikrofon tavana montaj sistemi sayesinde entegrasyonu da kolay. 

* TeamConnect Ceiling 2, 2 farklı ürün numarası altında satılıyor. 509178, SL CM EB montaj destek parçalarını içeriyor (öncelikle ABD pazarındaki kurulumlar). 507488 ise montaj çözümlerinin dahil olmadığı, standart model.

Arka plan gürültüsü önleyici mikrofon

Sesi vurgular, gürültüyü azaltır

TruVoicelift ile, hedeflenen ses yükseltme yoluyla toplantı odasındaki konuşmaların net anlaşılırlığı önemli ölçüde artırılabilir. Ek olarak, bir odanın belirli bir alanı, konuşma yapmakta olan kişiye odada konuşan diğerlerine göre öncelik vermek için öncelikli bölge olarak ayarlanabilir. 5 gelişmiş hariç tutma bölgesi, ses demetlerini izlerken göz ardı edilecek gürültü kaynaklarının konumunu tanımlamayı kolaylaştırır. Bu, otomatik genel gürültü azaltma ile sonuçlanır.

Mikrofon grubu üzerinde tam kontrol

Ses izleyici her yerden ayarlanabilir

Sennheiser Control Cockpit yazılımıyla dijital iş akışları optimize edilebilir. Bu tavan mikrofonu, kurumsal veya kampus ağındaki herhangi bir yerden kolayca çalıştırılabilir ve dinlenebilir. Bu şekilde, ayarlanabilir mikrofon grubu her zaman kontrol edilebilir.

Mükemmel bütünleşme

TeamConnect Ceiling 2 tavan mikrofonunu, analog veya dijital DANTE ses çıkışları aracılığıyla istenen konferans sistemine bağlanabilir. Esnek bağlantı seçenekleri, toplantı ve konferans mikrofonunu birçok farklı durum için daha dinamik ve uygulanabilir hale getirir.

Kolay kurulum

Ethernet üzerinden güç (PoE), tavan mikrofonunun entegrasyonunu çok kolaylaştırır. Açık bir medya kontrol protokolü (API), bireysel ayarlamalar yapmanızı sağlar.

Teknik özellikler

  • Boyutlar: 590 x 590 x 43 mm
  • Mikrofon: 28 x Sennheiser KE10 ön polarizasyonlu kapasitif kapsül
  • Ses basınç düzeyi (SPL): maksimum 104 dB SPL
  • Ağırlık: 5670 g 
  • Ses çıkışı: 1 x 3 bacaklı terminal (Phoenix temaslı MCVW 1.5-3-ST-3.81); 2 x Digital Dante Network Audio (RJ45, Dante Controller yoluyla AES67’ye yapılandırılabilir)
  • Dinamik aralık: 93 dB(A)
  • Voltaj: 44 – 57 V DC (PoE IEEE 802.3af Class 3 yoluyla)
  • Çalışma sıcaklığı: Çalışma: 0 - 40 °C 
  • Depolama: -10 - 60 °C 
  • Güvenlik sertifikası: UL62368 sertifikası (UL2043 test ve uygunluk dahil)

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.