Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Güney Kaliforniya Üniversitesi, Tilta Nucleus-M Kablosuz Lens Kontrol Sistemi Kullanıyor
Güney Kaliforniya Üniversitesi, Tilta Nucleus-M Kablosuz Lens Kontrol Sistemi Kullanıyor
24.02.2022 11:13

Tilta, Güney Kaliforniya Üniversitesi’ne 14 set özelleştirilmiş Nucleus-M kablosuz lens kontrol sistemi yerleştirdi. Film endüstrisinin 2020’den beri COVID-19 ile mücadele ettiği bu dönemde Tilta, film okullarının en büyük sponsoru oldu. Motion Picture Association’ın Yıllık Raporuna göre, ABD’deki sinema geliri 2019’da 42,3 milyar dolarken 2020’de 12 milyar dolara düştü. Sinemaya giden insan sayısı azalırken endüstriye olan ilgi de düşmeye devam etti.

Dünya pandeminin etkileriden yavaşça kurtulurken okullar için sıkıntılar arttı. Okullarına dönemeyen öğrenciler, sosyal mesafe politikasıyla dersleri evlerinden tamamlamdı. USC Sinema Sanatları Uygulama Profesörü Christopher Chonym, giderek artan bu sorun ile ilgili Tilta’ya ulaştı ve bir çözüm bulmak için beraber çalıştılar.

Kapsamlı bir değerlendirmenin ardından Tilta, USC’nin film okuluna, sosyal açıdan daha mesafeli çekimi mümkün kılabilecek Nucleus-M kablosuz lens kontrol sistemleriyle sponsor olmaya karar verdi. Bu sayede Tilta, film okulları için ABD’deki en büyük sponsorlardan biri oldu. 

Pandeminin etkileri azalsa bile bu sistem sayesinde iş yükünü azaltan Tilta Nucleus-M ürünü ile ilgili daha fazla bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.

ETİKETLER
En Çok Okunanlar
Dergi