Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Lumantek Ez-Pro VS10: 10 Girişli 1080P60 Full HD Video Switcher
Lumantek Ez-Pro VS10: 10 Girişli 1080P60 Full HD Video Switcher
24.02.2022 12:27

Güney Koreli Lumantek firmasının hem canlı etkinlikler hem de AV kullanıcıları için dahili kontrol butonları ve dokunmatik LCD modeline sahip Ez-Pro VS10 modeli artık Türkiye’de. 

Ez-Pro VS10 modeli; 8 adet SDI, 2 adet HDMI giriş, çoklu görüntüleme, 4 adet AUX, 3 adet program çıkışı, analog ses girişleri ve ses çıkışları, USB üzerinden medya ve ayar dosyalarınızı kaydetme ve ayrıca 2 adet PIP ( Picture in Picture ) gibi birçok özelliğe sahip. 

Ez-Pro VS10 modeli kullanıcılar için cihaz üzerinden kontrol edilmesini hatta 2 adet pip ayarlarının bile dahili joystick ile yapılmasını sağlayan güçlü özelliklere sahiptir. 8 adet SDI ve 2 HDMI girişi siz hangi formatta çalışırsanız çalışın her bir giriş yeniden senkron edilir ve böylece profesyonel kameraları, drone’ları, oyun konsolları, sunum bilgisayarları gibi farklı cihazları 10 adede kadar rahatlıkla video mikserinize giriş yapabilirsiniz.  

Ez-Pro VS10, 3G-SDI 1080p60 kareye kadar 480i59/576i50 SD, HD ve 1080p60’a kadar Full HD formatlarla çalışabilir, tüm bunlara ek olarak 2 adet analog ses giriş ile profesyonel ses mikserinden sesleri SDI sinyali ile birleştirebilir ve ayrıca 2 adet analog ses çıkışı sayesinde sesleri dinleyebilirsiniz, cihaz üzerinde bulunan joystick sayesinde PTZ kameraları 422 portu üzerinden kontrol edebilirsiniz, dahili gelen USB ile medyalarınızı ve video mikser üzerindeki ayarlarınızı kayıt edebilir daha sonra bu ayarlarınızı istediğiniz zaman geri çağırabilir böylece farklı ortamlarda ve farklı kullanıcılar ile video mikserinizi bilgisayardan bağımsız kullanabilirsiniz. Kullanıcılar HDMI ve SDI üzerinden 8, 13 ve 16 görüntüleme opsiyonuna ayrıca farklı konumlandırma şekillerine sahip multiview (çoklu görüntüleme) çıkışları üzerinden giriş isimleri, ses barları gibi detaylarla bütün girişleri, program ve önizleme gibi önemli görüntüleri tek bir televizyon ekranında görebilirler. 

Ez-Pro VS10; canlı yayın stüdyoları ve araçları, e-spor yayınları, internet televizyonu, konser çekimleri veya AV ortamları gibi bir çok ortamda üretim yapmak için uygundur. Cut, wipe ve mix gibi profesyonel geçiş efektlerini doğrudan cihaz üzerinden tek tuş ile destekler, hatta dahili bulunan Fader Bar kontrol kolu sayesinde bu efektler arasında manuel geçiş yapmanıza olanak tanır. 2 adet PIP özelliği sayesinde istediğiniz bir girişi programa ekleyebilir panel üzerinde bulunan joystick aracılığı ile görüntü üzerine bindirdiğiniz diğer görüntüyü hızlıca konumlandırabilirsiniz. 12 adede kadar medyanızı dahili gelen USB flash bellek aracılığı ile cihaz üzerinde kullanabilir isterseniz 1 adet DSK sayesinde logo, KJ gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca cihazda kayıt ettiğiniz ayarlarınızı istediğiniz zaman geri çağırabilir, farklı çekim ortamlarına hazır halde başlayabilirsiniz. 

Ez-Pro VS10, dahili 5’’ dokunmatik ekrana sahiptir. Bu ekran aracılığı ile ayarlarınızı hızlıca gerçekleştirebilir, ayar yapmadığınız zamanlarda program çıkışı veya çoklu görüntüleme gibi opsiyonlarla çıkıştan bağımsız görüntüleme yapabilirsiniz. 4 adet AUX çıkışı sayesinde istediğiniz bir girişi veya program, önizleme ya da multiview gibi seçilebilir kaynakları yönlendirebilir böylece her aksiyona hazır olabilirsiniz. 

Lumantek ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.