Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Accsoon CineEye 2S Pro 2.4GHz/5GHz Çift Bantlı Kablosuz Görüntü Alıcı/Verici
Accsoon CineEye 2S Pro 2.4GHz/5GHz Çift Bantlı Kablosuz Görüntü Alıcı/Verici
21.06.2022 14:36

CineEye 2S Pro, Accsoon’un bağımsız Gemini Dual-Band Transmission teknolojisi ile donatılmış olup, aynı anda 2.4GHz ve 5GHz WIFI üzerinden sinyal akışı sağlar. Ardından alıcı, paraziti akıllıca tanımlayabilir ve eksiksiz ses ve görüntü akışını oluşturmak için iki akışı birleştirerek, kararlılığını ve parazit önleme yeteneğini büyük ölçüde geliştirir. Dual-Band Transmission ile CineEye 2S Pro, yalnızca 5 GHz’de yayın yapan geleneksel WI-FI video vericisinden çok daha kararlı. Setteyken, CineEye 2S Pro, en zorlu ortamların bile kolaylıkla üstesinden gelerek istikrarlı ve hatasız bir akış sağlar.

SDI&HDMI çift arabirim

Hem verici hem de alıcı, her tür kamera için geçerli olan SDI+HDMI girişini destekler.

Sette gerçek kablosuz üretkenlik

Gecikme kablosuz görüntü vericileri için önemli bir şey. Vericiden alıcıya kadar CineEye 2S Pro, 0,06 saniyeden daha az gecikme süresine sahip olup, kendi serisindeki en iyi performans. CineEye 2S Pro, ister izleme ister odak mekanizması olsun, çeşitli işleri yürütebilir. 

Yepyeni bir deneyim 

Accsoon GO App ile iPad’deki gecikme süresi 0,06 saniyeden daha azdır, bu da diğer profesyonel monitörlere eşit. Artık Accsoon uygulamasındaki daha profesyonel izleme araçlarıyla iPad profesyonel düzeyde bir set monitörüne dönüşebilir.

350m iletim mesafesi

Dual-Band Transmission sayesinde, CineEye 2S Pro’nun iletim menzili artık engelsiz görüş alanında 350 metreye kadar ulaşabilir. Bu uzun menzil ile, setten oldukça uzakta olunsa bile sette gerçek zamanlı olarak neler olup bittiği kontrol edilebilir. 

Birden Fazla Alıcı için Tek Verici 

CineEye 2S Pro, 4 alıcıya kadar gönderebilir. CineEye 2S Pro alıcıları, iPhone’lar, iPad’ler, Android cihazları karıştırır ve eşleştirir. Çeşitli izleme ihtiyaçları karşılanabilir.

Yüksek kaliteli görüntü ve ses iletimi

CineEye 2S Pro, 1080p 60fps’ye kadar görüntü girişini destekler. Ayrıca 44.1KHz/48KHz 16bit/24bit ses girişini de destekler ve sesi düşük sıkıştırmalı kodek ile ileterek neredeyse kayıpsız ses dinleme ve takip deneyimi sunar.

Profesyonel Monitoring App

Sınıfındaki en iyi ses takip ve dinleme uygulaması, hem Android hem de iOS’u destekler. Tüm popular ses izleme özellikleriyle birlikte gelir: ses ve görüntü kaydı, yanlış renk, odak yardımı, histogram, dalga şekli, 3D LUT’leri ve CDL’leri yükleme, özel anamorfik en/boy oranı, isteğe özel en/boy oranı kılavuzları vb. 

Fansız tasarım

CineEye 2S Pro çok düşük güç tükettiği için, tek bir NP-F970 pil 20 saat dayanabilir. CineEye 2S Pro’nun içinde ayrıca fan yok, bu da sıfır fan gürültüsü ve şikâyetsiz bir ses departmanı sağlar.

Düğmeleri çevirmek yeterli

Accsoon firması CineEye 2S Pro ile aşırı karmaşık verici-alıcı eşleştirme işlemlerini terk etti ve bunun yerine yenilikçi bir şekilde “Pairing Knob” adlı eşleştirme düğmesini sunuyor. Tek yapmanız gereken, hem verici hem de alıcı üzerindeki düğmeyi aynı sayıya döndürme, o kadar. Vericiniz ve alıcı(lar)ınız artık başarıyla eşleştirildi!

1.3 inç OLED ekran

CineEye 2S Pro, yüksek parlaklığa sahip OLED ekran ile donatıldı. Sade ve basit bir kullanıcı arayüzü ile eşleştirilmiş olup, gerçek zamanlı bağlantı durumu ve pil voltajı hakkında kolayca bilgi edinebilirsiniz. Ve basit kontrol mantığı ile video kalitesi modları ve kanal seçimi gibi verici ve alıcılardaki ayarları hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Accsoon ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.