Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Riedel, FIA Otomobil Yarışlarının Resmi Telekomünikasyon Hizmeti Sağlayıcısı Oldu
Riedel, FIA Otomobil Yarışlarının Resmi Telekomünikasyon Hizmeti Sağlayıcısı Oldu
19.04.2022 10:41

Riedel, şirketin Fédération Internationale de l’Automobile (FIA) için motor sporları telekomünikasyon hizmetleri resmi tedarikçisi olarak seçildiğini duyurdu. İki kuruluş arasındaki yirmi yıllık bir ilişkinin ardından, Riedel şimdi tüm küresel FIA şampiyona serilerinde güvenlik, sürdürülebilirlik ve yenilikçiliği bir sonraki seviyeye taşımak için FIA’ya en son donanım ve yazılım teknolojilerini tedarik edecek.

FIA’nın spordan sorumlu genel sekreteri ve FIA F1 icra direktörü Peter Bayer açıkladı: “FIA’nın Riedel’i motor sporları haberleşmelerinin resmi tedarikçisi olarak seçme kararı, yirmi yılı aşkın güvenilir bir ilişkinin sonucu. Tüm şampiyonalarımız için sahip olduğumuz güvenlik ve sürdürülebilirlik gereksinimleriyle birlikte, en gelişmiş teknolojileri kullanma konusundaki ortak bağlılığımızı gösteriyor.

FIA motor sporları etkinlikleri için Riedel tarafından sağlanan iletişim ve sinyal dağıtım çözümleri şunları içeriyor: Yedekli bir gerçek zamanlı ağda sinyal taşıma, yönlendirme, işleme ve çevrimini bir araya getiren öncü MediorNet dağıtık video altyapıları; ölçeklendirilebilir Artist dijital interkom ağı; ödüllü Bolero kablosuz interkom sistemi; çeşitli özel uzmanlık amaçlı mikrofonlu kulaklıklar (headset) ve el telsizleri.

Riedel Group CEO’su ve kurucusu Thomas Riedel, bu ortaklığın uzun süredir devam etmekte olduğunu söyledi: “Son 20 yıldır FIA ve Riedel, yenilikçiliğin sınırlarını daha da ileriye taşımak için birbirlerine sürekli olarak ilham veriyorlar. FIA’nın motor sporları dünyasında daha yüksek güvenlik standartlarını ve en son teknolojiyi teşvik etme, pilotların, takımların, yetkililerin ve tüm yarış camiasının hayatını hem daha kolay hem de daha güvenli hale getirme çabalarına resmi olarak katılmaktan heyecan duyuyoruz.

Riedel Denetimli Teknoloji CEO’su Lutz Rathmann ekledi: “Akıllı sistemlerimiz birbirleriyle sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır, bu nedenle birleşik bir Riedel altyapısı hem sürücüler hem de yetkililer için önemli katma değer sağlayacaktır.

Riedel ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.