Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > DPA NAB 2022 Fuarında Yeni Kuşak Yayın Mikrofonlarını Sergiledi
DPA NAB 2022 Fuarında Yeni Kuşak Yayın Mikrofonlarını Sergiledi
22.04.2022 11:31

DPA Microphones, 2022 NAB Fuarında yayın ve AV pazarlarının artan canlı prodüksiyon ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarladığı en yeni mikrofon çözümlerini öne çıkardı. Canlı akışın yayın uygulamalarında hızla benimsenmesi genişlemeye devam ederken, konuşma anlaşılırlığı tüm yapımlarda ön planda olmayı sürdürüyor. DPA, medya ortamındaki değişiklikleri dikkate alarak, diğer iki önemli yayın mikrofonu çözümü olan 4466 CORE tümyönlü ve 4488 CORE yönlendirmeli kulaklıklı mikrofonları ile birlikte kısa süre önce 4097 mikro shotgun mikrofon ve söyleşi kitini piyasaya sürdü.

DPA Microphones Inc., Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Christopher Spahr şunları söyledi: “Pandemi bize hızla değişen medya ortamına hızlı ve kolay uyum sağlamanın gerçek önemini gösterdi. Bu yeni ürünler, yenilikçiliğin ve sektöre yönelik ileri görüşlü tepkinin doğrudan bir sonucu, ve nihayet NAB Show’da yüz yüze sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Şirketin çığır açan 6066 minyatür kulaklıklarının tasarımını temel alan yeni 4466 CORE tümyönlü ve 4488 CORE yönlendirmeli mikrofonları, markanın popüler 5 mm yuvarlak mikrofon kapsülüne sahipler. Bu son ürünler, yayın, ibadet, tiyatro ve kurumsal konferanslarda kullanım için gerekli olan güvenlik, dayanıklılık ve esnekliği sağlar. Her şeye uyan tek bir tasarım ve ayarlanabilir boom yüksekliği ve uzunluğu ile 4466 ve 4488 kulaklıklar tüm kafa şekillerine ve boyutlarına uygun. Benzersiz, üç noktalı kavrama sistemi (kulağın üstünde, altında ve arkasında) daha yüksek düzeyde güvenli kavrayış sağlarken, esnek kulak askıları uzun süreli kullanım sırasında sürekli konfor sağlar.

Ek olarak, bu yeni kulaklıklar, 6066 minyatür kulaklıklarla aynı değiştirilebilir kablo ve boom seçeneklerini paylaşıyor. Buna boyundaki 90 derecelik kablo yönetim kılavuzu da dahil. Başlık çerçevesi, boom ve kapsül, kamera ekiplerinin dikkat çekmemesi ve kullanım kolaylığı için yansıtıcı olmayan bir yüzeye sahip. Yüksek kaliteli, profesyonel bir görünüme sahip olan 4466 ve 4488, siyah, kahverengi ve bej renk seçenekleriyle sunuluyor.

Markanın diğer süperkardioid mikrofonlarıyla aynı ses özelliklerine sahip olan 4097 CORE Micro Shotgun Mikrofon, uzaktan konuşmaları almak için optimize edildi. Başlangıçta tesis mikrofonlama uygulamaları için tasarlanmış olup, az yer kaplaması ve net ses alımı nedeniyle küçük alanlarda mikrofon kullanımı yapmak için de ideal. Ek olarak, şirketin hafif bir boom ve windjammer içeren yeni 4097 CORE söyleşi kitinin bir parçası olarak seçildiğinde, mikrofon gazetecilerin iki metreye kadar mesafeden röportajlar yapmalarını sağlayarak, onu tek muhabirli söyleşi uygulamaları için mükemmel bir araç haline getiriyor. 

DPA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan Asimetrik’i arayabilirsiniz.