Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > HDR İzleme, RAW Kaydı ve Tüm Dünyaya Bağlantı İçin Atomos SHOGUN CONNECT Monitör
HDR İzleme, RAW Kaydı ve Tüm Dünyaya Bağlantı İçin Atomos SHOGUN CONNECT Monitör
24.05.2022 20:14

SHOGUN CONNECT, çığır açan SHOGUN ürün serisine dahil. Daha parlak bir ekrana ve çoklu kayıt seçeneklerine sahip olan SHOGUN CONNECT, CONNECT serisindeki ilk tam bütünleşik ürün. HDR izleme, RAW kayıt ve bulut iş akışlarını bir araya getiriyor. 

SHOGUN CONNECT, dahil edilen SDI RAW desteği ile 12G SDI IN ve OUT arabirimi üzerinden bir döngüye sahip olup, birden fazla cihaza bir sinyal gönderir. Cihazlar arasında doğrudan, uzun mesafeli iletişim sağlayan ATOMOS AirGlu kablosuz senkronizasyon zaman kodu teknolojisi, çeşitli uzun mesafeli set senaryolarını desteklemek için çoklu güç seçenekleri, ayrıca esnek, eksiksiz bağlantıları garanti etmek için Wi-Fi 6, Gigabit Ethernet, Bluetooth LE ve USB C desteği sunar. SHOGUN CONNECT, profesyonel sinema, aynasız ve DSLR kameraları, bir dizi gelişmiş bulut tabanlı iş akışını destekleyen tam bağlantılı cihazlara dönüştürür.

Her yerden görüntü akışı

SHOGUN CONNECT, Facebook Live, Twitch ve YouTube dahil olmak üzere bir dizi online hizmete canlı akışı destekler. Wi-Fi 6, Gigabit Ethernet ve tümü dahili olarak bulunan hücresel bağlantı noktalarına katılma yeteneği ile SHOGUN CONNECT, film yapımcılarının, yayıncıların ve video içerik üreticilerinin izleyicilerine her yerden ulaşmalarına yardımcı olur.

Herkes için işbirliği

SHOGUN CONNECT, tamamen entegre bir Frame.io Camera to Cloud (C2C) cihazı. Cihaz, HDMI ve SDI donanımlı kameralar desteğiyle daha birçok film yapımcısı, yayıncı ve video içerik oluşturucusuna gelişmiş online iş akışları ve uzaktan işbirliği sunar. Frame.io for Adobe Creative Cloud ile artık Creative Cloud aboneliğinin bir parçası olarak, daha da fazla film yapımcısı bulut tabanlı iş akışlarına erişebilecek.

Çift Kayıt

C2C, prodüksiyon ve post prodüksiyon alanlarını birbirine yaklaştırır ve uzak ekiplerin işbirliği yapması için yeni yollar sağlar. SHOGUN CONNECT’in ikili kayıt özelliği, aynı anda eşleşen “hero” Apple ProRes, ProRes RAW, Avid DHxHR/HD ve “proxy” HEVC (H.265) dosyalarını yaratır. Proxy dosyaları, ATOMOS aşamalı aktarım teknolojisi kullanılarak çekim sırasında da yüklenebilir, böylece bu dosyalar kayıt durur durmaz bulutta kullanılabilir hale gelir.

Kendi kameranızı getirin

7 inçlik SHOGUN CONNECT, yeni, daha parlak bir HDR ekrana ve geniş bir profesyonel sinema, DSLR ve aynasız kamera yelpazesini desteklemek amacıyla SDI RAW ve HDMI için döngü geçişli 12G SDI IN ve OUT dahil olmak üzere kapsamlı dahili arabirimlere sahip. Cihaz ayrıca aygıtlar arasında doğrudan, uzun mesafeli iletişimi mümkün kılan ve kablosuz bir zaman kodu kilidi sağlayan ATOMOS AirGlu teknolojisine sahip.

Dünyaya bağlanın

SHOGUN CONNECT, her türden film yapımcılarının, yayıncıların ve video içerik üreticilerinin çalışmalarını her yerden, kolay ve sorunsuz bir şekilde kaydetmelerini, izlemelerini ve izleyicilerle paylaşmalarını sağlar.

ATOMOS Cloud Studio

ATOMOS Cloud Studio, tüm video yaratıcıları, yayıncılar ve film yapımcıları için radikal bir yeniliği temsil eden MAVIS ile ortaklaşa geliştirilen bir video prodüksiyon hizmetleri koleksiyonu. Cloud Studio, paylaşım ve gerçek zamanlı işbirliği için iki yeni bulut tabanlı canlı video prodüksiyon hizmetiyle Haziran 2022’de piyasaya sürüldü. ATOMOS Capture to Cloud, dosyaları ATOMOS ağına bağlı cihazlardan Frame.io (bir Adobe Şirketi) dahil olmak üzere bulut tabanlı platformlara yükler. ATOMOS Stream, Facebook Live, Twitch, YouTube ve diğer popüler platformlara canlı görüntü/ses akışı sağlamak için herhangi bir ATOMOS ağ özellikli cihazı kullanır.

Atomos ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.