Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA, HELO Plus’u Tanıttı
AJA, HELO Plus’u Tanıttı
25.05.2022 10:18

AJA, NAB 2022’de sevilen ürünlerinden HELO için daha güçlendirilmiş bir versiyon sunan HELO Plus’ın tanıtımını yaptı.

AJA, HELO Plus’ın ilk çıkışıyla H.264 akış ve kayıt cihazları serisini genişletti. Taşınabilir ve zengin özelliklere sahip HELO Plus, son derece popüler olan HELO ile aynı esnek akış ve kayıt avantajlarının yanında, kullanıcı geri bildirimlerinden ilham alan oldukça genişletilmiş bir özellik seti de sunar. Güçlü yeni üretim yeteneklerine sahip HELO Plus, çift akış çıkışları ve çoklu giriş işleme özelliklerine sahiptir. SRT desteği; gelişmiş kodlama/kod çözme; geliştirilmiş zamanlama seçenekleri ve cihaz çalışması; grafik ekleme ve dahası HELO Plus’ta sizleri bekliyor.

Video profesyonellerinin daha yüksek maliyet verimliliği ve daha küçük dişli ayak izi ile daha yüksek bir üretim değeri elde etmelerine yardımcı olmak için tasarlanan HELO Plus, bir dizi çarpıcı özellik içerir. Çift akış çıkışları, kullanıcıların çıkış başına farklı parametre ayarlarına (bit hızı, GOP uzunluğu, kare hızı, resim geometrisi, b-kare kadansı, vb.) sahip varlıklar oluşturmasına ve her birini iki hedeften birine beslemesine olanak tanıyarak tek bir girişten farklı parametre ayarlarına sahip varlıklar oluşturur. HELO Plus kullanıcıları, düzenin çıktısını içerebilmesi için USB, SD kart veya NAS kaydını yürütmek için cihazın iki kodlayıcısından birini seçmeyi de tercih edebilir.

Yeni “Yerleşimler” özelliği, kullanıcılara neredeyse sonsuz bir dizi üretim olanağı sağlayarak, bir SDI girişi ve HDMI girişinin tek bir çıkış akışında birleştirilmesine ve kompozite grafik kaplamalar eklenmesine olanak tanır. Her canlı video kaynağı, kendi resim içinde resim (“PiP”) öğesinde kullanılabilir ve kendi PiP konumlarına mat bir arka plan, başlıklar ve daha fazlası için ön plan öğesi olarak kullanılan bir grafik ile yerleştirilebilir. Kullanıcılar daha sonra bir akış oturumu sırasında düzenler arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilir. Mevcut 20 ön ayar ile ön ayar başına on düzen saklanır Böylece belirli olaylar için ayarlanan parametreler geri çağrılabilir. Yerleşik bir grafik çerçeve deposu, cihazın dahili belleğinde 90’dan fazla görüntünün depolanmasını sağlarken, yerleşik bir zamanlayıcı, bir olaydan önce bağımsız kayıt/akış olaylarını planlamayı kolaylaştırır. AJA Ki Pro Ultra 12G ve Ki Pro GO kaydedicilerin tamamlayıcısı olan HELO Plus, grup lideri komutuyla akışı ve/veya kaydı başlatan ve durduran bir takipçi cihazı olarak görev yapan bir Ki Pro “Grubu”na da katılabilir. Alternatif olarak, HELO Plus Lider olarak hareket edebilir ve Ki Pro’lar takip edecek şekilde ayarlanabilir veya HELO Plus, bir grup HELO Plus cihazının lideri veya takipçisi olarak hareket edebilir.

AJA ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefonu arayabilir veya www.baranbilisim.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.