Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA Diskover Media Edition Güncellemesi
AJA Diskover Media Edition Güncellemesi
25.05.2022 10:38

AJA, NAB 2022 fuarında, medya ve eğlence profesyonellerinin şirket içi, uzak ve bulut depolamadan medya varlıklarını ve ilişkili meta verileri kolayca aramasına, bulmasına ve analiz etmesine olanak tanıyan veri yönetimi yazılımının ilk güncellemesi olan AJA Diskover Media Edition v2.0’ı tanıttı. Ücretsiz güncelleme, yaratıcı profesyonellerin medya dosyalarını herhangi bir web tarayıcısı üzerinden yüksek çözünürlükte ve renk doğruluğuyla hızlı bir şekilde önizlemesine yardımcı olan Telestream GLIM uzak medya oynatıcısı için yeni eklentiler ve medya dönüştürmeyi ve proxy dosyaları oluşturmayı basitleştirmek için Telestream Vantage medya işleme platformu için yeni eklentiler içerir. Ayrıca varlıkları korumak ve dosya aramalarını kolaylaştırmak için güvenlik geliştirmeleri ekler.

AJA Diskover Media Edition v2.0 aracılığıyla Telestream’in güçlü Vantage platformuna erişim, uzaktan çalışanlara proxy dosyaları oluşturmak veya teslimat için medya varlıklarını dönüştürmek için merkezi araçlara erişim sağlar. Kullanıcılar artık dosyaları seçip bunları, kullanıcı, dosya veya Vantage sistem konumundan bağımsız olarak proxy’ler oluşturmak veya varlıkların kodunu dönüştürmek için şirket içi veya bulut tabanlı Telestream Vantage sistemine gönderebilir. AJA Diskover Media Edition’ın küresel dizini ile birleştiğinde, eklenti, uygulamalar arasında gidiş gelişleri ortadan kaldırarak ve dosya aramalarını kolaylaştırarak iş akışlarını hızlandırır.

AJA ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefonu arayabilir veya www.baranbilisim.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.