Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NDI ile Grass Valley Bütünleşmesi Sayesinde Bulutta Yeni Olanaklar
NDI ile Grass Valley Bütünleşmesi Sayesinde Bulutta Yeni Olanaklar
20.05.2022 10:42

Küresel olarak standartlaştırılmış IP üzerinden görüntü (VoIP) teknolojisi olan NDI, Grass Valley AMPP’nin NDI’ın tüm özelliklerini entegre eden en son ürün olacağını ve Grass Valley’in IP görüntü prodüksiyonu için NDI çözüm ortakları ekosistemine katılan en yeni küresel tedarikçi olduğunu duyurdu. 

 NDI’ın AMPP’ye uyarlanmasıyla Grass Valley, medya ve yayın profesyonelleri tarafından her gün kullanılan milyonlarca NDI özellikli cihaz ve uygulama için platformun imkânlarını açığa çıkarıyor.

NDI Advanced SDK’e erişimle birlikte Grass Valley, uzak ağlar ve bulut bağlantıları üzerinden çok sayıda video kaynağına paralel erişimin yanı sıra bant genişliği açısından verimli bir NDI|HX (yakın zamanda piyasaya sürülen NDI|HX 3 dahil) ile AMPP uygulamalarını zenginleştirdi.

Grass Valley CEO’su Dr Andrew Cross açıklama yaptı: “Tüm yayıncılar için uçtan uca bir NDI iş akışı sağlamak amacıyla Vizrt Group ile çalışmaktan gurur duyuyoruz. AMPP’de NDI için tam destek, canlı yayın, yönlendirme, çoklu görüntüleyiciler, yeniden oynatma, dışarıdan alım, varlık yönetimi, kurgu, playout ve çok daha fazlasını içeren eksiksiz yayınları desteklememize olanak tanıyor. Ve bunların tümü, bulut da dahil olmak üzere istediğiniz her yerde çalışabilir.

Vizrt Group CEO’su Michael Hallen şunları söyledi: “NDI’ın benimsenmesi, çeşitli pazarlarda ve kademelerde çözüm ortakları kazanarak, artan hızla büyümeye devam ediyor. Grass Valley, yayın teknolojileri pazarında büyük bir oyuncu ve onu NDI’ın büyüyen ekosistemine katmak, IP üzerinden görüntü devrimi için bir kazanç.”