Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Blackmagic Design Yaz Turu Etkinliği Kapsamında İstanbul’a Geliyor
Blackmagic Design Yaz Turu Etkinliği Kapsamında İstanbul’a Geliyor
21.06.2022 14:29

Sektördeki markaların bir süredir yüzyüze etkinlikler gerçekleştirememesi, seyahat kısıtlamalarının birçoğunun kalktığı son dönemde, dağıtımcılar ve son kullanıcılar tarafında beklentileri yükseltti.

Geçtiğimiz iki yılda ürün yelpazesini büyük ölçüde yenileyen ve geliştiren Blackmagic Design, Yaz Turu adını verdiği etkinlik kapsamında bu yılın Haziran ve Temmuz aylarında altı farklı ülkeyi ziyaret edecek. Prag’dan başlayacak olan Blackmagic Design Yaz Turu, sırasıyla Münih, İstanbul, Milan, Madrid ve Paris’te yer alacak. 

Katılımcılar, canlı yayın, kamera prodüksiyonu ve post prodüksiyon iş akışlarına erişebilecek, İngiltere’den gelecek olan 10 kişilik Blackmagic ekibiyle tanışabilecek ve etkinlik boyunca verilecek olan beş farklı atölyeye katılabilecek. Ürün uzmanları tarafından düzenlenecek atölyelerin başlıkları da oldukça ilgi çekici: Canlı Prodüksiyon Kameraları, Dijital Film Yapımı, DaVinci Resolve Ortak Çalışma, ATEM Mini ile Canlı İnternet Yayını, Blackmagic RAW İş Akışı. 

Ücretsiz bir şekilde online etkinlik formunu doldurarak katılabileceğiniz Blackmagic Design Yaz Turu etkinliği, İstanbul’da 29 ve 30 Haziran 2022 tarihlerinde Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’i arayabilir, ya da sayfada yer alan QR kodunu okutarak online etkinlik formuna ulaşabilirsiniz.