Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Çin’de Ningbo TV Dev Kampanyasını Yüz Milyonlarca İzleyiciye TVU One ve TVU Partyline ile Gerçek Zamanda Yayınladı
Çin’de Ningbo TV Dev Kampanyasını Yüz Milyonlarca İzleyiciye TVU One ve TVU Partyline ile Gerçek Zamanda Yayınladı
21.06.2022 14:54

Bulut ve IP tabanlı canlı görüntü çözümlerinde endüstri liderlerinden biri olan TVU Networks, China Central Television (CCTV) kurumunun bir parçası olan Ningbo TV’nin (NBTV) TVU Networks’ün sunduğu çözümleri dünya çapında 1.000’den fazla medya kuruluşuna ulaştırdığı canlı, büyük ölçekli bir medya kampanyasına ev sahipliği yapmak için kullandığı bilgisini paylaştı. Çin’in Zhejiang eyaletindeki Hangzhou Körfezi yakınında yer alan liman kenti Ningbo, Çin’in dünyayla kültürel ve ticari bağlantısında önemli bir rol oynayan Maritime Silk Road’un doğu limanı olarak hizmet veriyor.

NBTV, okyanusla olan derin bağlarını onurlandırmak ve şehrin küresel ticaretteki süregelen rolünü vurgulamak için dünyanın dört bir yanından 15 tarihi kıyı kentini birbirine bağlayan “Ningbo: Dünyayı Kucaklamak için Yelken Kurmak” adlı interaktif medya etkinliğine ev sahipliği yaptı. Denizaşırı ülkelerden gelen onlarca konuk, okyanusun her yerdeki insanlar için önemini vurgulayan üst düzey söyleşilere, konuşmalara ve sunumlara katıldı.

NBTV’nin uzak ve denizaşırı konumlardan gelen ses/görüntü aktarımlarının ağın yüksek standartlarını karşıladığından emin olması gerekiyordu. Prodüksiyon ekipleri ayrıca, her yerden katılan konukların, gecikme dalgalanmaları olmadan aynı odadaymış gibi etkileşim kurabilmelerini ve tartışmalara ve sunumlara katılabilmelerini garanti etmek istedi.

 TVU One ve TVU Partyline her iki zorluğu da aştı. TVU One mobil vericileri, muhabirlerin neredeyse sıfır gecikme ile dünyanın farklı yerlerindeki olayları canlı, senkronize bir şekilde aktarmalarına olanak sağladı. Örneğin, TVU One, Ningbo’nun tarihi ve deniz kıyısına özgü kökleriyle bütünleşen birden fazla yerde aynı anda gerçekleştirilen etkinliğin açılış töreninden görüntüleri toplamasına ve iletmesine yardımcı oldu. TVU One ile muhabirler, açılış töreninden canlı görüntüleri ve yorumları NBTV istasyonlarına ve dünya çapındaki diğer medya kuruluşlarına sorunsuz bir şekilde ilettiler.

NBTV, TVU One kullanması sayesinde video kalitesinden veya iletim güvenilirliğinden ödün vermek zorunda kalmadı. Mobil vericiler, muhabirlerin Ningbo’nun medyalar arası kampanyası gibi büyük ölçekli olayları hayata geçirmelerine yardımcı oluyor. Muhabir ekipleri 4K HDR/HLG 10-bit video iletimini kullanarak daha geniş bir renk yelpazesinde daha parlak görüntüler yakalayabiliyor ve iletebiliyorlar. TVU One, yerel 5G vericisi ile hücresel sinyalleri bir araya getirerek, her türlü konumdan eşsiz canlı akış güvenilirliği sağlıyor. TVU One’ın 4,5 saate kadar canlı iletime imkân veren uzun ömürlü pili, muhabirlerin görüntü yayınlamak, kaydetmek, kurgulamak ve aktarmak için daha fazla zamanları olduğu anlamına geliyor.

Ningbo kutlama gününde, NBTV sunucuları ve konukları TVU Partyline kullanarak bağlandılar. Ningbo etkinliği sırasında prodüksiyon ekipleri, konuk toplantılarını, konuşmaları, sunumları ve daha fazlasını tek bir tıklamayla birden çok platformda canlı olarak yayınladılar. Bu bulut işbirliği çözümü, yapım ekiplerinin gerçek zamanlı olarak yayın kalitesinde, canlı etkileşim sunmalarını mümkün kılıyor. Mükemmel senkronize edilen sinyaller, ekiplerin gecikme sorunları hakkında endişelenmelerine gerek bırakmıyor; ve otomatik mix-minus ses mühendisliği, geri bildirimi, yankıları ve duraklamaları ortadan kaldırıyor. Ayrıca, TVU Partyline sınırsız sayıda katılımcıyı yönetebiliyor. Kullanımı kolay bu araç, yayıncılara gizlilik ayarları, canlı sohbet, ekran paylaşımı ve daha fazlası üzerinde kontrol sağlıyor.

NBTV, TVU Networks’ün ürünlerinin yardımıyla bu çığır açan etkinliği dünya çapında 1.000’den fazla medya kuruluşuna aktararak, yüz milyonlarca izleyiciye ulaştı.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.