Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Creative Technology Orta Doğu’daki İlk DiGiCo Quantum338 Yatırımını Yaptı
Creative Technology Orta Doğu’daki İlk DiGiCo Quantum338 Yatırımını Yaptı
21.06.2022 15:34

Creative Technology (CT), geçtiğimiz günlerde DiGiCo’nun son teknolojili miks konsollarına yaptığı ses yatırımını artırdı ve mevcut geniş kapsamlı ses donanımı stokuna Quantum338’i Orta Doğu’da ekleyen ilk şirket oldu.

Creative Technology Ses Başkanı Wissam Shaheen şu yorumu yaptı: “Küçük konferanslardan en karmaşık gösterilere kadar, DiGiCo uzun yıllardır endüstrinin birinci sınıf seçimi oldu. İngiliz üreticinin modern profesyonel ses teknolojisinde neyi temsil ettiğini bilen, uzun süreli bir kullanıcı olarak, İDiGiCo’yu kullanmaya karar vermek kolay oldu. Quantum338 şimdi yeni ses mikserleri envanterimizin ön saflarında yer alıyor; bu masa, yalnızca bir Quantum’un sunabileceği özelliklerle ses miksinin geleceğini belirliyor.

Bugün piyasadaki en çok yönlü miks konsolu olan SD12 konsolları, her seferinde performans sergileyen çok pratik bir konsol olan S21 kompakt mikserlerle birlikte kontrol filomuza çoktan katıldılar. Kapsamlı bir I/O seçenekleri yelpazesi, SD-Rack’lerden SD-NANO Rack’lere ve bunların arasındaki bütün modeller dahil tüm mikserlerimize eşlik ediyor. Kullanılabilir her yuvanın güçlü Stadius 32-bit Pre-Amp/DAC kartlarıyla doldurulmasını sağladık ve her bağlantı seçeneği mevcut.

7Hertz, bölgede yeni DiGiCo Quantum338 konsolunu satın alan ilk şirket olma yolunda Creative Technology tarafından atılan bu dönüm noktası adımın bir parçası olmaktan onur duydu.

7Hertz CEO/Kurucusu Chadi El Masri ekledi: “Her zaman en yeni teknolojiyi en yüksek standartlarda sunarak, kullanıcı müşterimize daha iyi hizmet verme ortak hedefinde buluşuyoruz. Canlı etkinlikler şimdi tüm hızıyla yeniden devam ederken CTME, modern ses teknik gereksinimlerinin önünde olan çözümlerle sektöre hizmet etmeye devam etmek için iyi bir konumda. Ses, birlikte çalışma uyumluluğu, güvenilirlik ve performansta en iyisi olmak DiGiCo’nun adeta kimliği durumunda ve bu, müşterilerimize sürekli olarak sunduklarımızla aynı doğrultuda.

DiGiCo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.