Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > FeiyuTech’ten Sosyal Medya İçin Pratik Vimble 3 Üç Eksenli Telefon Gimbalı
FeiyuTech’ten Sosyal Medya İçin Pratik Vimble 3 Üç Eksenli Telefon Gimbalı
21.06.2022 16:16

Görüntü sabitleme teknolojisinde lider isimlerden olan FeiyuTech, sosyal medya kullanımına hazır yeni akıllı telefon gimbalı Vimble 3’ü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yeni FeiyuTech Vimble 3, daha pürüzsüz görüntüler yakalamak amacıyla sosyal medya, fenomenler, reklamcılar ve film yapımcıları için, el hareketi kontrolleri, tek tıklamalı sezgisel butonlar, hafif taşınabilir katlanabilir tasarım ve hareket halindeyken kesintisiz içerik yaratma için uzun 10 saatlik pil ömrü dahil olmak üzere daha akıcı videolar için büyük ölçüde geliştirilmiş bir tasarıma sahip.

Uygun fiyatlı, üç eksenli tasarım ile pürüzsüz, profesyonel tilt, pan ve roll görüntü çekimleri 

Uygun fiyatlı Vimble 3’ün hafif üç eksenli tasarımı, gittiğiniz her yerde pürüzsüz, profesyonel tilt (eğme), roll (döndürme) ve pan (çevirme) video çekimleri sağlar ve düz olmayan bir yüzeyde hareket halindeyken bile temiz ve pürüzsüz bir çekim için el-kol hareketlerinizi kameradan izole eder. Vimble 3, yalnızca bir el hareketiyle hızlı selfi veya grup videoları ve fotoğrafları için hareket kontrolleri; kolay TikTok’lar, canlı internet akışı, selfi ve grup çekimleri için yatay manzara (landscape) modundan dikey portre (portrait) moduna tek butonla geçiş; selfiler ve uzun mesafeli çekimler için 198 mm uzunluğunda uzatma çubuğu; sezgisel bir buton düzeni; ve kendi kadife taşıma çantasına kolayca katlanıp konabilen kompakt, hafif tasarım sunuyor. Son derece portatif olan Vimble 3, yalnızca 387 g ağırlığında olup, iPhone 13 Pro Max dahil 250 g ağırlığa kadar olan büyük ekranlı akıllı telefonları kolayca tutabilir.

Katlanabilir tasarım, uzatma çubuğu, küçük tripod ve büyük tripodlar için ¼” dişli delik 

Uzatma çubuğuna ek olarak, Vimble 3 ayrıca, engebeli arazilerde ve kaygan koşullarda görüntü yakalamak için mükemmel olan, daha iyi denge ve sabitleme için daha iyi tutuş ile artık daha hafif ve daha güçlü olan küçük bir tripod içerir. Gimbalın altında ayrıca, büyük tripodlar gibi harici cihazlara montaj için ¼” dişli bir delik var. Vimble 3’ü telefona bağlamanın iki yolu var: doğrudan Bluetooth aracılığıyla veya birlikte verilen Feiyu ON uygulaması yoluyla.