Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Kanada Spinning Wheels Bisiklet Turunun Canlı Görüntü Akışı Dejero Bağlantısı ile Kolaylaşıyor
Kanada Spinning Wheels Bisiklet Turunun Canlı Görüntü Akışı Dejero Bağlantısı ile Kolaylaşıyor
21.06.2022 16:10

Dejero, üç ilham verici bisikletçinin maceralarını herhangi bir yerden ve her tür arazide canlı yayınlamasını sağlayacak bağlantı ve canlı video çözümleri sağlayarak “Parkinson’un Kanada Yolculuğu” adlı turu için Spinning Wheels Tour’u destekliyor. 

Dejero’nun GateWay ağ toplama cihazı, rota boyunca canlı akış için ultra güvenilir internet bağlantısı sağlayacak. Dejero LivePlus mobil uygulaması, Rigid Riders’ın kurucu üyeleri üç ay boyunca Victoria, British Columbia’dan St. John’s, Newfoundland’a pedal çevirdikçe akıllı telefonlar üzerinden düşük gecikmeli görüntülerin canlı iletimini sağlayacak.

Spinning Wheels Tour, şu anda 100.000’den fazla Kanadalıyı etkileyen Parkinson hastalığı olanları, hastalığın ilerlemesini geciktirdiği kanıtlanmış olan aktif olmaya ve bisiklete binmeye teşvik etmek için oluşturuldu. Bisikletçiler, 25 Haziran’dan Eylül 2022’ye kadar haftada 6 gün, günde 150 km yol kat ederek farkındalık yaratırken 200.000 Kanada Doları toplamayı planlıyorlar. Güzergâh yaklaşık 9.000 kilometre olup, yol boyunca tüm Kanada eyaletlerinden ve yüzlerce şehir ve kasabadan geçecek.

Steve Iseman, Jim Redmond ve Mike Loghrin’den oluşan Rigid Riders ekibi, bisikletlerine monte edilmiş GoPro kameralarından, beraberlerindeki karavandaki bir araç kamerasından ve bisikletçiler ve yolda karşılaştıkları insanlarla röportaj yapmak için geniş formatlı bir kameradan YouTube ve Facebook kanallarına canlı yayın yapmayı planlıyor. 

Steve Iseman, Jim Redmond ve Mike Loghrin’den oluşan Rigid Riders ekibi, bisikletlerine monte edilmiş GoPro kameralarından, beraberindeki bir karavandan bir araç kamerasından, bisikletçiler ve yolda karşılaştıkları insanlarla röportaj yapmak için geniş formatlı bir kameradan YouTube ve Facebook kanallarına canlı yayın yapmayı planlıyor. 

Sosyal medya kanallarında haftalık düzenli bir canlı program da yayınlanacak ve yolculuğun günlüğünü tutmanın bir yolu olarak önceki haftanın görüntüleri yer alacak.

Rigid Riders ekibi, kendilerine eşlik eden destek araçlarında bir Dejero GateWay M6E6 ağ birleştirme cihazı taşıyacak. Dejero’nun Smart Blending Technology özelliğine sahip olan GateWay, çeşitli hücresel ağ sağlayıcılarından gelen bağlantıları her ağ için iki SIM kartla birleştirecek. 6 modemli GateWay, gelişmiş güvenilirlik, genişletilmiş kapsama alanı ve daha fazla bant genişliği sağlamak için bir “ağların ağı” oluşturarak, her yerden kesintisiz canlı akışı garantileyecek.

Dejero ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 210 27 70 numaralı telefondan Profen’i arayabilirsiniz.