Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > DPA Headset ve Shotgun Mikrofonlar
DPA Headset ve Shotgun Mikrofonlar
21.07.2022 11:29

DPA Microphones, yayın ve AV pazarlarının artan canlı prodüksiyon ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış en yeni mikrofon çözümlerini öne çıkarıyor. Canlı yayın akışlarının hızlı bir şekilde benimsenmesi yayın uygulamalarında genişlemeye devam ederken, konuşma anlaşılırlığı tüm prodüksiyonlarda ön planda olmayı sürdürüyor. DPA, medya ortamındaki değişiklikleri dikkate alarak kısa süre önce önemli yayın mikrofonu çözümleri olan 4466 CORE tümyönlü ve 4488 CORE yönlendirmeli kulaklıklı mikrofonları ile 4097 mikro shotgun mikrofon ve söyleşi setini piyasaya sürdü.

Şirketin çığır açan 6066 subminyatür kulaklıklarının tasarımına dayanan yeni 4466 CORE tümyönlü ve 4488 CORE yönlendirmeli headset’ler, markanın popüler 5 mm yuvarlak mikrofon kapsülüne sahipler. Bu son ürünler, yayın, ibadet, tiyatro ve kurumsal konferanslarda kullanım için gerekli olan güvenlik, dayanıklılık ve esnekliği sağlar. Her şeye uyan tek bir tasarım ve ayarlanabilir boom yüksekliği ve uzunluğu ile 4466 ve 4488 kulaklıklar, tüm kafa şekillerine ve boyutlarına uygun. Benzersiz, üç noktalı kavrama sistemi (kulağın üstünde, altında ve arkasında) daha yüksek düzeyde güvenlik sağlarken, esnek kulak kancaları uzun süreli kullanım sırasında sürekli konfor sağlar.

Ayrıca bu yeni headset’ler, 6066 subminyatür setlerle aynı değiştirilebilir kablo ve çubuk seçeneklerini paylaşıyor. Buna boyundaki 90 derecelik kablo yönetim kılavuzu da dahil. Başlık çerçevesi, çubuk ve kapsül, kamera ekiplerinin dikkat çekmemesi ve kullanım kolaylığı için yansıtıcı olmayan bir yüzeye sahipler. Yüksek kaliteli, profesyonel bir görünüme sahip 4466 ve 4488, şirketin standart siyah ve bej seçeneklerinin yanı sıra yeni eklenen kahverengi modeliyle de sunuluyor.

Markanın süper kardioid koro mikrofonu ile aynı ses özelliklerine sahip olan 4097 mikro shotgun mikrofon, uzaktan konuşmaları almak için optimize edildi. Başlangıçta tesis mikrofonlama uygulamaları için tasarlanmış olup, az yer kaplaması ve net ses alımı nedeniyle küçük alanlarda mikrofonlama yapmak için de ideal. Ek olarak, şirketin hafif bir çubuk ve windjammer içeren yeni 4097 CORE söyleşi kitinin bir parçası olarak seçildiğinde, mikrofon gazetecilerin iki metreye kadar mesafeden röportaj yapmalarına olanak vererek, onu günümüzün sosyal mesafeli dünyasında tek muhabirli söyleşi uygulamaları için mükemmel bir araç haline getirir. 

Sosyal mesafe protokollerini daha da iyi sağlamak için hafif bir teleskopik boom direğine ve dış mekân prodüksiyonlarında ideal koşulları sağlamak için bir Rycote windjammer’a sahip olan kit, ayrıca DPA’in yeni 4099 Cold Shoe Mount’ı, bir DPA MicroDot kablosu ve bir verici plakası içerir. Bu “tak – çalıştır” tarzı çözüm, tek operatörlü ekiplerin önemli haberleri ve bilgileri hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yakalamasını sağlar.


Ürün Headset ve Shotgun Mikrofonlar
Marka DPA Microphones
Firma Asimetrik
Telefon 0212 212 80 75
Web www.asimetrik.com.tr