Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > EVS, Kapsamlı Çözüm Yelpazesiyle Baran Bilişim’de
EVS, Kapsamlı Çözüm Yelpazesiyle Baran Bilişim’de
22.07.2022 11:44

Yayın ve medya prodüksiyonları için canlı video teknolojisinde dünya çapında  liderlerden biri olan EVS, kapsamlı çözüm yelpazesiyle artık Baran Bilişim’de.

1994’te Belçika’da kurulan EVS, kurucu ekibin bantsız televizyon teknolojisindeki öncü çalışmaları ve dünya çapında tüm spor etkinlikleri için hızla standart tekrar oynatma teknolojisi haline gelen ikonik Canlı Ağır Çekim (LSM) sisteminin piyasaya sürülmesi ile sektöre damgasını vurdu. EVS, güvenilir ve yenilikçi teknolojisini sunarak ve dünyanın birçok yerinde bulunan müşterilere en iyi desteği sağladı. Seneler içerisinde ürün portföyünü genişleterek sektör liderlerinden biri konumuna geldi.

Müşteri memnuniyetini kendisine amaç belleyen EVS; IP, yapay zeka, HDR, bulut vb. alanlardaki öncü çalışmaları sayesinde, müşterilerinin akıllı ve ölçeklenebilir çözümlerle güçlendirilmesini sağlayarak çağın ötesinde olmaya devam etmektedir.

EVS ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.