Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Manfrotto MVK500AM Profesyonel Video Tripod Kiti
Manfrotto MVK500AM Profesyonel Video Tripod Kiti
23.07.2022 14:35

Manfrotto MVK500AM, en uygun fiyatlı ve fiyat performans ürünü olan video tripodudur. Oldukça hafif bir gövdesi bulunan bu tripodun en sevilen yanlarından birisi de taşınabilir olmasıdır. Akışkan video sistemi sayesinde atlama yapmadan video çekmeniz için tasarlanan bu ürün, herhangi bir profesyonel için en iyi video sistemlerinden birisidir. En zor işi bile çocuk oyuncağı haline getirmek için üretilen bu akıcı video kafasına sahip bu akıllı tripod, baskı altındayken bile en yüksek stan-dartta çalışmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. 

Taşıması kolay olan bu tripodun, kameranızı arkadan değil üstten yerleştirmenizi sağlayan bir yan kilitleme özelliği bulunmaktadır. Bu, hızlı bir şekilde çalışmaya başlamanızı sağlar ve donanımınızı kesinlikle güvende tutar, böylece ikincil bir kilide gerek kalmaz. Hem pan hem de tilt eksenindeki sıvı kartuşlar size inanılmaz derecede yumuşak hareketler sağlar, bu nedenle bir açıdan diğerine sarsıntısız bir şekilde geçebilirsiniz. Ayrıca akıcı video kafasına sahip bu şık tripod 5kg’a kadar olan kameralar ve daha geniş HDSLR gövdelerini destekler. 2,4 kg’a kadar önceden ayarlanmış bir counter balance dengeye sahiptir. 

Manfrotto MVK500AM kendi taşıma çantasıyla birlikte gelmektedir ve böylece günün sonunda eş-yalarınızı hemen toplayıp tekrardan işinizi rahatlıkla bitirebilirsiniz. Tripodun ayak kısmında bulunan kauçuk pabuçlar sayesinde düz, engebeli ya da kaygan zeminlerde tripodun yere en iyi şekilde tutunulması hedeflenmiştir.

Manfrotto Kalitesi

Manfrotto’nun kaliteli malzemelerden üretildiği herkes tarafından bilinmektedir ve İtalyan kalitesini uzun yıllar boyunca yaşamak isterseniz Manfrotto ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Zoom İthalat güvencesi ile Manfrotto her zaman yanınızda hazır bir şekilde beklemektedir.

Rahat ve Güvenilir  

Rahat kurulum ve güvenlik barındıran bu tripod kiti çok kolay kullanımı olmasından dolayı kurulum için çok fazla bilgi gerektirmez. Kutusundan çıkarttığınız gibi çekime başlayabileceğiniz MVK500AM tripod kitinin stabil kafası, sizi bir çok alanda üst segmente taşır. Ayrıca pratik yapısı sayesinde size zorluk çıkartmaz.

5 kg Taşıma Kapasitesi 

Manfrotto MVK500AM tripod kitinin 5 kg’lık bir taşıma kapasitesi bulunmaktadır. 5 kg’a kadar olan fotoğraf makinelerini, kameraları, ışıkları ve mikrofonları taşıyabilen yapısı sayesinde çok fazla işi-nize yarayacak bir ürün olmanın yanı sıra hafifliği ile çok başarılı bir ürün olduğunu size kanıtlayacaktır.

154 cm Maksimum Yükseklik 

Manfrotto MVK500AM modelinin maksimum olarak 154 cm’lik bir yüksekliğe çıkabilme imkanı vardır. Kolay kurulum yapılan bacakları sayesinde hızlı bir şekilde saniyeler içinde çekim yapmaya hazır olan bu tripodun kapandıktan sonraki kapalı uzunluğu 67,5 cm’dir.

Kilit Mekanizması 

Manfrotto MVK500AM’nin kilit mekanizması sayesinde istenmeyen durumlar oluşur ise fotoğraf makineniz ya da kameranızı rahatlıkla güvenlik açısından kafa üzerinden kaymasın diye sıkıştırılabilmektesiniz. Bu sayede güvenilirlik anlamında büyük bir yol kat eden Manfrotto sizin için her zaman bir çözüm ortağı olma konusunda yanınızda bulunur.

Tripod Kiti 

Manfrotto’nun bu tripodu hem kafa hem de bacak kombinasyonlarını içerdiğinden dolayı “KİT” halini almaktadır. Kit, hem kafa hem de bacaklara ihtiyaç olunan ve paketinde bu şekilde gelen ürünler için geçerlidir.

Akışkan video tripodu

  • Yumuşak hareket sayesinde net görüntüler
  • Kolay kilitleme sistemi
  • En yeni kameralar ile uyumludur
  • Engebeli arazilere bile uygun bir yapı

Manfrotto ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 511 46 40 numaralı telefondan Zoom İthalat’ı araya-bilirsiniz.