Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yamaha RIVAGE PM Sistemleri Baybeats 2021 İçin Canlı Görüntü Akışları Sağladı
Yamaha RIVAGE PM Sistemleri Baybeats 2021 İçin Canlı Görüntü Akışları Sağladı
25.07.2022 10:22

Yamaha’nın RIVAGE PM serisi dijital miks sistemleri, beş kontrol yüzeyi, iki DSP motoru, iki I/O raf ünitesi ve iki ağ protokolü dahil olmak üzere bir dizi yüksek düzeyde yapılandırılabilir donanıma sahip. Bunlar, kullanıcıların esnekçe özelleştirilebilir sistemleri herhangi bir modern miks projesinin teknik gereksinimlerine uyacak şekilde ölçeklendirmesine olanak tanır.

RIVAGE PM serisinin üstün ses kalitesini, işlevselliğini ve çalışmasını devam ettiren RIVAGE PM7, 2019’da En İyi Yeni Geniş Format Konsol kategorisinde FOH GOLD STAR PRODUCT AWARD ödülüne layık görüldü ve RIVAGE PM5 ile PM3, Pro Sound News Magazine tarafından IBC 2020 Best of Show Award Virtual Edition ile ödüllendirildi. Bu ödüller ayrıca Yamaha’nın modern etkinlik ortamlarının teknik zorluklarını ele almak için son teknoloji ürünler geliştirmedeki sürekli iyileştirme programını da vurguladı.

Son yıllarda, hibrid etkinlikler, katılımcıların, sanatçıların ve personelin sağlık ve güvenliğini sağlayarak canlı etkinlik prodüksiyonlarına yönelik pragmatik bir yaklaşım olarak popülerlik kazandı. Bu etkinliklerin getirdiği yeni teknik zorluklar ve iş akışı kısıtlamaları ile Singapur merkezli Black Beard Audio ve Yamaha Music Asia kiralama ortağı Aux Media Group, en yüksek ses kalitesiyle canlı ses ve görüntü akışını sorunsuz bir şekilde desteklemek için Yamaha RIVAGE PM sistemlerine yatırım yaptı.

Önemli bir zorluk, tümü tam bant kurulumlarından düşük gecikmeli, yüksek kaliteli ses ile üç performans sahnesinin her birinden yüksek ses kanalı sayılarını entegre etmekti. Black Beard Audio ve Aux Media Group, kapsamlı bir ağ bağlantılı eko-sistem oluşturdu  (akış işleminin “Home Base” olarak bilinen tek bir konumda merkezileştirilebilmesi) ve çevrimiçi izleyiciler için canlı akışları mikslemek için RIVAGE PM3 ve PM5 sistemlerini seçti.

Ekip, RIVAGE PM5 ve PM3’ü DSP-RX DSP motoruyla yapılandırarak, 120 mono giriş kanalı ve 48 miks, 24 matris ve iki stereo bus çıkış kanalı sağladı. RIVAGE PM10 ve PM7 sistemlerinin DSP motoru, daha yeni CS-R5 ve CS-R3 kontrol yüzeyleriyle geriye dönük olarak uyumlu; bu, ekibin DSP-R10 DSP motorunu bir CS-R5 ile kullanabileceği ve ek 144 mono giriş kanalı, artı 72 mix, 36 matris ve iki stereo bus çıkış kanalı sağlayabileceği anlamına gelir. Bu yüksek kapasite, mekândan gelen ses akışlarını entegre ederken son derece güvenilir kullanım kolaylığını korurken, mühendislerin mikslerini oluştururken tamamen yaratıcı olmalarını sağladı.

Yamaha ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 444 1 169 numaralı telefondan Prosistem’i arayabilirsiniz.