Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AudioPressBox Basın Dağıtım Üniteleri İdeaPro Stoklarında
AudioPressBox Basın Dağıtım Üniteleri İdeaPro Stoklarında
25.07.2022 10:19

Konferans salonları, basın toplantıları, canlı sunum ve etkinliklerde ses sinyalinin birden fazla TV, kamera, ses kaydedici, muhabir ve/veya gazeteci tarafından iletilmesi veya kaydedilmesini gerektiren tüm uygulamalarda sistem altyapılarının vazgeçilmez cihazları olan “Basın Dağıtım Üniteleri”, ülkemizde birçok kuruluşun portföyünde uzun yılladır kullanılıyor. 

Bu sektöre hizmet veren en önemli üreticilerden biri de Avrupalı (Slovenya menşeli) “AudioPressBox”. Orta Avrupa’nın lider bir AV distribütörü ve sistem entegratörü olan MediaTech Central Europe’un bir bölümü olarak 2012 yılında kurulan şirket, yaklaşık aynı tarihlerden bugüne kadar Türkiye pazarında İdeaPro distribütörlüğünde hizmet veriyor. 

AudioPressBox tüm üretimlerinde ve modellerinde, hizmet verdiği tüm kullanıcılara sisteme bağlanan cihaz ne olursa olsun, aynı kalitede, kayıpsız, gürültüsüz ve profesyonel bir bağlantı arayüzüyle hizmet verebilmeyi hedefleyen ürünler geliştirmeye ve üretmeye devam ediyor. Firmanın en yeni ve en çok tercih edilen modellerinden ikisi olan APB-124SB ve APB-216C, şimdi İdeaPro ‘da stoktan teslim avantajı, üretici ve yetkili distribütör garantisi ile satışa sunuldu.  

Her iki model de, hem iç, hem de dış mekan basın toplantıları için uygun yapıda dizayn edilmiş, profesyonel, taşınabilir ve aktif bir basın dağıtım (audio splitter) üniteleridir.

Ünitelerden biri 24Mic/Line, diğeri ise 16Mic/Line çıkışlı olup, her ikisi de dahili ve 10 saat süreyle çalışmaya imkan veren Li-ion batarya grubu içeriyor. Tüm çıkışların bağımsız trafolu, dengeli ve izole edilmiş yapısı, kullanıcıya güvenli ve sorunsuz bir bağlantı imkanı veriyor. 

AudioPressBox APB-124SB Basın Dağıtım Ünitesi

24 çıkışlı olan APB-124SB modeli, standart yapıya ek olarak ünite üzerinde bir bağlantı çıkışına sahiptir. Bu çıkış ile daha fazla sayıda Line/Mic çıkışına ihtiyaç olan uygulamalarda, benzer basın dağıtım üniteleri de art arda zincirleme (daisy chain) bağlanarak kullanılabiliyor. 

  • 1 MIC fantom güç (phantom power) +48V yapısında / LINE Girişi – kazanç kontrolü ve 26dB PAD ile dengeli,
  • 24 yüksek kaliteli bağımsız trafo dengeli ve izoleli çıkış,
  • Her çıkış, MIC veya LINE seviyesi arasında değiştirilebilir,
  • Her giriş kanalı için, değiştirilebilir “Yüksek Geçişli Filtre” HPF (High Pass Filter),
  • Her giriş kanalı için, değiştirilebilir “Kompresör” ve “Sınırlayıcı” (Compressor and Limiter) COMP,
  • Hatasız geçiş işlemi ile sabit seviye “Test Sinyali Osilatörü” OSC,
  • Mikroişlemci kontrollü pil yönetimine sahip, 10 saat tam yük kapasitesi ile çalışabilme özelliğinde, Li-Ion AccuPack tip dahili batarya bloğu, 
  • Kendi kendine deşarj ve hafıza etkisi olmadan her zaman kullanıma hazır ve geleneksel pillere kıyasla daha kısa şarj süresi.

AudioPressBox APB-216C Portatif/Çantalı Basın Dağıtım Ünitesi

AudioPressBox APB-216C ise, diğer modele göre 16 çıkışlı olmasının yanı sıra portatif kullanım amaçlı dizayn edilmiş, özel taşıma ve koruma çantası ile öne çıkıyor. 

Ünite üzerinde, 2x Mic/Line girişi, 16 Line/Mic çıkışı, dahili ve 10 saat süreyle çalışmaya imkan veren Li-ion AccuPack batarya grubu standart olarak yer alıyor. Yine tüm modellerde olduğu gibi, her çıkış, bağımsız trafolu, dengeli ve izole edilmiş yapıda sunuluyor.

  • 2 MIC fantom güç (phantom power) +48V yapısında / LINE Girişi – kazanç kontrolü ve 26dB PAD ile dengeli,
  • 16 yüksek kaliteli bağımsız trafo dengeli ve izoleli çıkış,
  • Her çıkış, MIC veya LINE seviyesi arasında değiştirilebilir,
  • Her giriş kanalı için, değiştirilebilir “Kompresör” ve “Sınırlayıcı” (Compressor and Limiter) COMP,
  • Mikroişlemci kontrollü pil yönetimine sahip, 10 saat tam yük kapasitesi ile çalışabilme özelliğinde, Li-Ion AccuPack tip dahili batarya bloğu, 
  • Kendi kendine deşarj ve hafıza etkisi olmadan her zaman kullanıma hazır ve geleneksel pillere kıyasla daha kısa şarj süresi,
  • NANUK marka IP 67 özellikli su geçirmez özel taşıma çantası.

AudioPressBox ürünleri hakkında destek ve daha fazla bilgi almak için, 0312 438 68 18 numaralı telefondan Türkiye Distribütörü İdeaPro’yu arayabilirsiniz.