Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Montreal’deki TVA’de Calrec Summa Konsol
Montreal’deki TVA’de Calrec Summa Konsol
25.07.2022 10:29

Headroom Productions Ses Mühendisi Jean-Sébastien Roy, Calrec ile Kanada’nın Montreal kentindeki TVA’da Star Académie’deki çalışmalarından bahsetti.

Son 25 yıldır ses mühendisi ve ses ekipmanı tedarikçisi olarak realite televizyon programları, varyete şovları ve filmler dahil yüzlerce farklı yayında çalıştım. 15 yılı aşkın bir süredir merkezi Montreal’de bulunan Kanadalı bir Fransızca karasal ağ olan TVA ile çalışıyoruz.

TVA’deki en son rolüm, popüler realite televizyon şarkı yarışması Star Académie’de ses teknik direktörlüğü. Programda 30 yaşın altındaki insanlar bir sonraki solo şarkı şampiyonu unvanı için yarışıyor, ve tahmin edebileceğiniz gibi, muhteşem bir ses düzeni gösterinin başarısı için çok önemli.”

Summa, Star Académie’de bizim için gerçekten çok işe yarayan bir dizi özelliğe sahip. Birincisi, piyasadaki diğerlerine kıyasla konsolun yayın uygulamalarında kullanımı son derece kolay ve üretiminde kullanılan malzemeler çok yüksek kalitede, bu da konsolun dokunmalı denetim yapısının kullanımını iyileştiriyor. Aynı zamanda çok sezgisel bir makine; ekranlar ve arayüz iyi düşünülmüş ve yeni kullanıcılar için çok basit.

Ayrıca, şovda yaptığımız iş için iş akışını ve gelişmiş otomatik mikseri de beğendik, çünkü bu program gerçekten müzikal performans ve realite TV’nin bir karışımı. İşin daha teknik tarafında, ana sistem bir Dante ağı kullandığından SMPTE-2110 ve AoIP kullanıyoruz. Daha az gelişmiş teknolojiler için bir arayüz görevi gördüğü için MADI standardını da kullanıyoruz.”

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan Asimetrik’i arayabilirsiniz.