Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Calrec Argo Ses Miks Masası
Calrec Argo Ses Miks Masası
22.09.2022 12:14

Değişen prodüksiyon ihtiyaçlarına uyum sağlamak üzere tasarlanan Argo, esnek bir denetim felsefesi ile sinyal işleme ve kontrol arasındaki geleneksel coğrafi bağları kıran, ses miksine yeni bir yaklaşım. 

Esnek

Tamamen modüler ve değiştirilebilir donanım panelleri ile Argo, Calrec’in Assist UI arayüzü ile tasarlandı. Bu şu anlama gelir; ister fiziksel panellerde, ister uzak bir GUI arayüzünde olsun, kullanıcı için hem tanıdık hem de kullanması kolay.

Argo’nun panel sistemi, yayıncıları kendilerine özgü gereksinimlerini karşılamak için yüzey donanımına uyum sağlamaya teşvik ediyor. Daha büyük Argo Q modelinde iki adet değiştirilebilir orta seviyeli panel sırası ve küçük Argo S modelinde bir orta seviyeli sıra var. Calrec ayrıca değişen gereksinimleri veya kullanıcı tercihlerini karşılamak için donanım kullanıcı arayüzünü anında değiştirmek için kapsamlı bir kullanıcı şablonları sistemi de sunuyor

Güçlü IP çekirdeği

Calrec’in ImPulse IP çekirdeğinin genişletilmiş bir modeli temel alınarak inşa edilmiş olması, kontrol yüzeyinin konumunun sinyal işlem çekirdeğine bağlı olmadığı anlamına gelir. Genel internet üzerinden erişilen başsız mikserler de dahil olmak üzere dört adede kadar bağımsız miks ortamına güç sağlayabilir ve her bir mikser tek bir konsolda 2.350’den fazla sinyal işlem yoluna erişebilir; bu, en büyük sarmalayan ses ve NGA miks taleplerinin üstesinden gelmek için yeterli gücü sağlar.

Kullanıcı dostu

Argo’nun kontrol yüzeyi, rakipsiz görsel geri bildirim ve erişim hızı sağlamak için optik olarak birleştirilmiş dokunmatik ekranlar kullanır.

Yazılım (soft) panelleri daha zengin bir kullanıcı deneyimi sağlar ve donanım panelleri, kullanıcıların tanımlanabilir işlevler oluşturmasına ve bunları şablon olarak uygulamasına olanak tanır; bu, operatörlerin yüzeyde daha hızlı hareket etmelerine yardımcı olur ve çalışmayı daha sezgisel hale getirir.

Argo’nun panelleri de değiştirilebilir ve ihtiyaç duyulan her yere yerleştirilebilir. Bu, konsolu büyütmeyi ve bireysel gereksinimlere uyarlamayı kolaylaştırır ve masanın başka yerlerde grup halinde miks (submix) veya miks (mix) için kolayca bölünebileceği anlamına gelir.

Kesintisiz çalışma 

Argo, Calrec’in yayıncılığa özel ve endüstri lideri yüzey yedekliliğine sahip. Tüm kontrol öğeleri çoğaltılabilir, böylece bir operatör girişlere ve kontrollere erişmek için herhangi bir paneli kullanabilir ve fader kaydırma işlevi daha fazla koruma sağlar.

Anında I/O

Argo, çeşitli I/O seçenekleriyle doğrudan kontrol yüzeyine takılabilen opsiyonel AoIP IO modülleri içerir. Bunlar, operatöre çeşitli giriş seçenekleri sunmak, kablolamayı daha verimli kılmak ve harici aygıt raflarında yerden tasarruf etmek için konsolun her bölümüne takılabilir.

NGA hazır

Artan NGA içeriği ve giderek karmaşıklaşan NGA çıktı formatlarıyla prodüksiyonlara değer katan yayıncıların çoğalmasına paralel olarak Argo, her şeyi organize etmeyi ve yönetmeyi kolaylaştıran araçlar sağlar.


Ürün Argo Ses Miks Masası
Marka Calrec
Firma Asimetrik
Telefon 0212 212 80 75
Web www.asimetrik.com.tr

En Çok Görüntülenenler
Dergi