Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sonnet, Mac Studio Bilgisayarlar için Professional Rackmount ve Thunderbolt - PCIe Kart Genişletme Sistemlerini Duyurdu
Sonnet, Mac Studio Bilgisayarlar için Professional Rackmount ve Thunderbolt - PCIe Kart Genişletme Sistemlerini Duyurdu
24.09.2022 13:26

Sonnet Technologies, Apple Mac Studio bilgisayarlar için RackMac Studio ve xMac Studio profesyonel rafa montajlı sistemlerini duyurdu. RackMac Studio, bir veya iki Mac Studio bilgisayarı kurmak ve güvenliğini sağlamak için kullanılan bir muhafaza. Üç yapılandırmada mevcut olan xMac Studio, tek bir Mac Studio bilgisayarı ve bir Thunderbolt - PCIe kart genişletme modülüne sahip. Her iki sistem de yalnızca 3U yüksekliğinde, standart 19 inç ekipman raflarına sığacak şekilde tasarlandı ve her bilgisayarın altında, kullanıcıların bağlı Thunderbolt veya USB SSD’leri bir panelin arkasında güvenli bir şekilde saklamasını sağlayan bir alan bulunur.

RackMac Studio

Bu kompakt, 9,5 inç derinliğindeki, 3U rafa monte muhafaza, iki Mac Studio bilgisayarın kurulumunu destekler, onları çıkarılabilir bir ön panelin arkasına sabitler ve SD kart yuvalarına ve ön ve arka panel bağlantı noktalarına açık erişim sağlar. RackMac Studio, bir Mac Studio’nun arkaya monte güç anahtarının ön panelden çalıştırılmasını sağlar ve panele monteli bir geçiş USB kablosunu USB-A bağlantı noktalarından birine bağlayarak kullanıcının arkaya erişmesine gerek kalmadan her bilgisayarı açıp kapatmasını sağlar. RackMac Studio’nun sığ montaj derinliği, özellikle küçük seyahat raflarına ve sığ kalıplanmış raf kasalarına kurulum için çok uygun.

xMac Studio

Bu 16,5 inç derinliğinde, 3U rafa monte muhafaza artı Thunderbolt - PCIe kart genişletme sistemi, tek bir Mac Studio’yu destekler ve üç yuvalı veya tek yuvalı Thunderbolt’tan PCIe karta genişletme modülü içerir. (Zaten Sonnet Echo III veya DuoModo sisteminden bir modüle sahip olan müşteriler için genişletme modülü olmayan bir model de mevcut.) RackMac Studio gibi, xMac Studio bilgisayarı çıkarılabilir bir ön panelin arkasına sabitler ve bilgisayarın SD kart yuvası ile ön ve arka portlarına açık erişim sağlar. 

xMac Studio, bilgisayarı açıp kapatmak için aynı güç düğmesi aksamını içerir, ancak tek portlu USB geçiş kablosu yerine, muhafazanın önündeki aygıtları bağlamak için portlu bir USB-A hub içerir. xMac Studio, 16 ila 24 inç derinliğindeki raflara kurulumunu desteklemek için ayarlanabilir uzatma raylarına sahip. xMac Studio, ikinci bir bilgisayar yerine iki adet opsiyonel yapılandırmada bir Thunderbolt - PCIe kart genişletme modülü içerir:

xMac Studio / Echo III: Bu model bir Echo III genişletme modülü (Sonnet’in Echo III Desktop, Echo III Rackmount ve DuoModo genişletme sistemlerinde kullanılanın aynısı); bir x16 ve iki x8 PCIe 3.0 yuvası içerir; tam yükseklikte, tam uzunlukta (12,28 inç uzunluğa kadar) PCIe kartlarını barındırır; ve bunları birlikte teslim edilen Thunderbolt (40Gbps) kablosuyla bilgisayarın Thunderbolt bağlantı noktasına bağlar.

xMac Studio / Echo I: Bu model, bir Echo I genişletme modülü (Sonnet’in Echo I Desktop ve DuoModo genişletme sistemlerinde kullanılanla aynı) ve bir adet x16 PCIe 3.0 yuvasına sahiptir; tek bir tam yükseklikte, tam uzunlukta, tek veya çift genişlikte PCIe kartını destekler; ve birlikte verilen Thunderbolt (40Gbps) kablosuyla bilgisayarın Thunderbolt bağlantı noktasına bağlar.

Sonnet ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’i arayabilirsiniz.