Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Fortinge Yeni Ürünlerini IBC 2022 Fuarı’nda Tanıttı
Fortinge Yeni Ürünlerini IBC 2022 Fuarı’nda Tanıttı
24.09.2022 13:46

Akratek Elektronik’in bir markası olan ülkemizin yerli üreticisi Fortinge, 9-12 Eylül tarihlerinde Amsterdam’da düzenlenen ve yayın teknolojileri konusunda Avrupa’da organize edilen en büyük fuar olan IBC 2022’de en yeni ürünlerini başarıyla tanıttı. Tanıtılan 4 ürün hakkındaki bilgiler şöyle:

PROX Serisi Stüdyo Prompter 

Bu yeni stüdyo prompter serisi ergonomik bir tasarım sunuyor. Kullanılan geniş açı ultra-clear cam, kavisli köşeler ve ince çerçeveyle şimdi daha profesyonel.  Balans yapmak artık daha kolay; ekstra ağırlıklar gerekmeden, neredeyse kendi kendine balans yapabiliyor.

Aletsiz kurulum bu seride de var, kullanıcı dostu menü ters ve ayna görüntüsü standart, ters görüntü ile geliyor. Katlanabilir Hood’da 45 ve 50 derecelik açı seçenekleri mevcut. Vesa destekli olup, 10 kilograma kadar Mini ENG ve omuz tipi ENG kameralarıyla kullanılabilir. Sıra dışı fiyat/performans oranı sunuyor.

MIA-XL Mobil Prompter 

MIA-XL mobil prompter ile bütün şartlarda kameraya konuşmak daha kolay hale geliyor. Çantasından çıkarıp saniyeler içinde hiçbir alet kullanmadan kurabilirsiniz.

MIA-XL mobil prompter 5.8 inçe kadar mobil telefonlarla uyumludur, DSLR kameralarla kullanılabilir ve 6 farklı lens adaptörü ile birlikte teslim edilir. 49mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm ve 82mm lens halkaları mevcuttur. Ayrıca bu model mobil telefon ve PC’lere takılabilir. IOS ve Android için uyumlu ücretsiz uygulama içerir. Bluetooth kumanda mevcuttur.

ERA IP Serisi Stüdyo Prompter 

ERA IP stüdyo prompter serisi, hafif yapısında sıra dışı fiyat/performans oranı sunar. Fonksiyonel, şık ve profesyonel yeni bir tasarıma sahip. NDI, SDI giriş/çıkışlar ile daha büyük stüdyolar için hazır.

Kolay kurulum, ters ve ayna görüntüsü desteği, otomatik olarak ters görüntü ile kullanıma hazır.

Omuz tipi ENG ve Stüdyo kameralara uygundur. Ergonomik tasarımı ile ağırlık dengesini ayarlamak artık daha kolay.

SAPPHIRE | AMBER | LAPIS Işık Kaynakları

Fortinge, üç değerli ürün ailesiyle profesyonel aydınlatma piyasasına giriyor: AMBER, LAPIS ve SAFIR. Bu ürünler, yayın, prodüksiyon ve kiralama pazarları için uygun fiyatlı, güvenilir ve esnek aydınlatma armatür panelleri.

Tüm Fortinge aydınlatma ürünleri, 95 CRI kalitesine ve herhangi bir ortam ışığı durumuna sorunsuz entegrasyon, diğer armatürlerle eşleştirme veya sadece yaratıcı ifade için 2000 - 10.000K arasında geniş bir renk sıcaklığı aralığına sahiptir.

Bazı modellerde ayrıca 360° renk tekerleğinden ışığın tam ayarını sağlayan ve kelimenin tam anlamıyla milyonlarca renge erişmenizi sağlayan RGB modu bulunur.

AMBER ve SAPPHIRE ürünleri fiyatlarının karşılığından daha güçlü aydınlatma sağlamak üzere, LAPIS ürünleri ise yumuşak ışık için tasarlanmıştır.

Tüm ürünlerde DMX ve arka LCD ekranlı manuel kontrol mevcuttur.

Fortinge aydınlatma ürünleri, aydınlatma direkleri üzerinde veya tavana asma donatılarıyla birlikte kullanılabilir; askı aksesuarları ürünlerle birlikte verilir.

Fortinge ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 418 11 03 numaralı telefondan Fortinge’yi arayabilirsiniz.