Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > STAGETEC AVATUS E: Sınırsız bir miks konsolu için 63 cm sınır olduğunda
STAGETEC AVATUS E: Sınırsız bir miks konsolu için 63 cm sınır olduğunda
24.09.2022 14:54

STAGETEC’in en üst düzey ürünü IP tabanlı miks sistemi olan AVATUS’un piyasaya sürülmesinden bu yana, IP teknolojisi yeni ürün geliştirmenin merkezinde yer alıyor. Konsept, modern bir IP ağının faydalarıyla birlikte modern iş akışlarını, modülerliği ve ölçeklenebilirliği kapsıyor.

24 veya 36 fader’lı yeni modüler kontrol yüzeyi olan AVATUS E, AVATUS portföyü içerisindeki geniş IP tabanlı, serbestçe birleştirilebilir kontrol yüzeylerini tamamlamak için tasarlandı.

Cihazın kapladığı yeri %30 oranında azaltan konsolun derinliği sadece 63 cm. AVATUS E, sınırlı alandan ödün vermeden en iyi şekilde yararlanmanın önemli olduğu tüm uygulamalar için mükemmel bir çözüm. AVATUS E, büyük boyutlu konsol yüzeyleriyle aynı kapsamlı özellikleri ve iş akışını sunar, ancak alternatif bir bileşen düzeni sağlar.

AVATUS miks sisteminin merkezi birimi olarak bir NEXUS yönlendirme sistemi ile birleştirilen AVATUS E, tamamen IP tabanlı bir altyapıda ya fiber bağlantılar ya da IP bağlantısı aracılığıyla bağlanan tüm NEXUS giriş-çıkışlarına tam erişim sağlar.

Eksiksiz bir AVATUS arayüzünde oluşturulan projeler, AVATUS E ile tam uyumlu ve bunun tersi de geçerli. Aslında, herhangi bir boyut ve tipteki mevcut tüm AVATUS yüzeylerinin her türlü kombinasyonu, şu anda 36’ya kadar faderli mevcut olan AVATUS C dahil, tamamen uyumlu.

AVATUS E ve AVATUS C, 9-12 Eylül tarihlerinde Amsterdam’daki IBC’de, Hall 8’deki STAGETEC standı 8.C92’de sergilendi.

STAGETEC hakkında

STAGETEC, ses ve görüntü, arabirimler ve miks konsol sistemleri için, çok kısa sürede ve neredeyse hiç yapılandırma çabası gerektirmeden kullanıma hazır olan ve güvenilirlik, kolay kullanım, yüksek işletim güvenliği ile karakterize edilen ayrı ayrı IP sinyal yönetimi çözümleri sunar ve böylece işletme maliyetlerinin azaltılması sağlar; ve tüm bunlar “Made in Germany”.

STAGETEC ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.