Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA ColorBox Renk Dönüştürücü
AJA ColorBox Renk Dönüştürücü
24.09.2022 14:56

AJA ColorBox; yayın, canlı etkinlikler ve çekim sırasındaki uygulamaların renk aralıklarını dönüştürme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış kompakt, yüksek performanslı bir dönüştürücüdür. Standart Dinamik Aralık (SDR), Yüksek Dinamik Aralık (HDR) ve Geniş Renk Gamı (WCG) sinyallerini destekler. Tek kabloda 12G-SDI ve HDMI 2.0 ile 4:2:2 10-bit 60p’ye kadar 4K/UltraHD HDR veya 4:4:4 12 bit 30p desteği sağlar.

ColorBox, Colorfront ve NBCU LUT renk işleme modlarının yanı sıra güçlü AJA Color renk işleme modunu da  sunar. ColorBox’ın  ayrıca sahip olduğu BBC HLG LUT ve tamamen yeni ORION-CONVERT motoru da dahil olmak üzere, gelişmiş renk yönetimli iş akışları için lisanslanabilir yükseltme seçenekleri, işletme yeteneklerini geliştirmenize olanak sağlar. ORION-CONVERT’in renk dönüşümleri için geliştirilmiş benzersiz anlık dönüşüm çözümü, “renkler arasındaki renklere erişim” i elde etmek için daha yüksek hassasiyetli sonuçlar üretir. 

AJA ColorBox ayrıca en yüksek kalitede referans fotoğraflar için, 16-bit .tiff dosyası olarak 4K’ya kadar görüntü yakalama yeteneğine sahiptir. ColorBox, kullanıcı tarafından tanımlanabilen metin alanları da dahil olmak üzere farklı bilgileri görüntü üzerine bindirebilir. Bu görüntüler yerel olarak ColorBox’a veya Pomfort’un Livegrade Pro/Studio ve Assimilate Live Looks gibi bir uygulamayı çalıştıran bir PC’ye de kaydedilebilir.

AJA ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.