Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Milwaukee Irish Fest’in Her Sahnesinde Allen & Heath
Milwaukee Irish Fest’in Her Sahnesinde Allen & Heath
22.10.2022 12:43

Milwaukee Irish Fest, Emerald Isle dışındaki en büyük İrlanda müzik festivali. Henry Maier Festival Park’ta göl kıyısındaki manzaralı bir arazide yer alan Irish Fest, İrlanda müziği, yemeği ve kültürünün tamamen gönüllüler tarafından organize edilerek kutlandığı önemli bir etkinlik. Festival, yaklaşık kırk yıl önceki başlangıcından bu yana çok büyüdü ve, bu yıl 16 performans sahnesinde ve 100’ün üzerinde gösteri sunuldu.

16 sahnenin tamamında, kompakt analog ZED mikserlerden evin çift dLive izleyici alanı (FOH) masalarına ve daha büyük sahnelerde monitor split’lere kadar Allen & Heath miks konsolları vardı. Bu yılki sanatçılar arasında Kelt rock grupları Skerryvore, Enter the Haggis ve eğlenceli gayda rockçıları Red Hot Chili Pipers vardı. Daha küçük performans alanlarında geleneksel dans dersleri ve Kelt yemek kurslarının yanı sıra kapsamlı bir Kuzey Amerika İrlanda müzik arşivini gösteren bir sanat sergisi yer aldı.

Etkinliğin Prodüksiyon Müdürü Brian Christ açıklama yaptı: “Milwaukee Irish Fest, her yıl ziyaretçilerine dünya standartlarında Kelt kültürü ve müziği gösterileri sunuyor. Gönüllüler tarafından yönetilen en küçük alanlardan hem sendika hem de misafir mühendisler tarafından yönetilen büyük sahnelere kadar, Allen & Heath’in zengin özelliklere sahip ve harika sesli konsolları her konuşmayı, dans ayak sesini ve gaydayı yakalayarak, dört gün boyunca kesintisiz eğlenceye güç kattı.

Celtic Roots ve Lakefront Brewery sahnelerinin her birinde, 64 kanallı güçlü 96kHz FPGA sinyal işleme özelliğine sahip bölünmüş çift Avantis konsollar çalıştı. Bu konsollar, giriş ve çıkışları bağlamak için GX4816 (48 XLR giriş / 16 XLR çıkış) taşınabilir genişleticilerle eşleştirildi.

Miller Lite sahnesi, izleyici alanındaki bir dLive S7000 yüzeyi ve monitörler için bir C3500 yüzeyi tarafından desteklendi. FOH alanındaki DM48 MixRack, Dante aracılığıyla bir EAW hoparlör grubunu (line array) dijital olarak besledi.

Allen & Heath ABD Ulusal Satış Müdürü Pat McConnell aktardı: “Allen & Heath’in miks konsolları için tek marka sağlayıcısı olarak dahil edilmesinden onur duyuyorum. Irish Fest, ürünlerimizi kullanmak ve binlerce katılımcıya müzik, dans ve İrlanda ruhunun sevincini sağlamak için dünyanın her yerinden sanatçıları, müzisyenleri ve sanatçıları bir araya getiriyor. Ayrıca ekibimiz, yerel mühendislerimiz, müzik gruplarımız ve ekibimizle biraz eğlenmek ve gülmek için harika bir fırsattı. Şimdiden gelecek yılı sabırsızlıkla bekliyorum.

Allen & Heath ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.