Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Nanlite PavoBulb 10C Ampul ve Aksesuar Takımı
Nanlite PavoBulb 10C Ampul ve Aksesuar Takımı
22.10.2022 11:58

PavoBulb 10C, film yapımcılarına ilham verecek ve her defasında ince ayrıntılı ve ilgi çekici ışık sunarken fikirlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacak, özel amaçlı güç ve montaj aksesuarlarıyla pratik aydınlatma için eksiksiz bir platform. PavoBulb 10C, ışığın üzerindeki düğmelerle veya NANLINK APP uygulaması ile CCT veya HUE değerlerini ayarlayarak atmosferin modunu  ayarlamaya olanak tanır.

Bu heyecan verici yeni pratik, tam kontrol için DMX bağlantısının yanı sıra programlanabilir özel efektlerle sahneyi içten geldiği gibi dekore ederek gerçekçi duygusal ifadelere imkan verir.

Geleneksel yerleşik kontrollere ek olarak, 10C ayrıca kablolu kontrolör ve DMX Adapter Cable dahil olmak üzere bir dizi özel aksesuar aracılığıyla daha ince ayarlı seçenekler de sunar.

Zengin renklerle canlı rüyalar

Yalnızca 170 g ağırlığındaki PavoBulb 10C, en son RGBWW renk karıştırma teknolojisini kullanarak prodüksiyon kalitesi düzeyinde renk sunumu sağlar. Pratik ışıkları istediğiniz her yere yerleştirebilir ve mükemmel atmosferi yaratmak için ayarları hızlıca yapabilirsiniz. Sokakta, barda, restoranda veya sadece evde, PavoBulb 10C, hikayelerinizi anlatmak için size parlaklık, renkler ve efektler üzerinde tam kontrol sağlar.

Hassas yumuşak ışık kalitesi

PavoBulb 10C, iyileştirilmiş ışın açısına sahip yaygın, geniş açılı bir yayıcıya (Diffuser) sahip. LED ısı uzaklaştırıcılar (bead) ve ışık yayıcı arasındaki mesafe, hem ısı yayma etkinliğini hem de aydınlatma seviyesini optimize etmek için hassas bir şekilde tasarlanmış. Bu gelişmiş tasarımı ile kadrajda pratik olarak genel film tonu doğal bir şekilde iyileşir. Değişken ışın açısı, vakumlu başka bir küçük ışık yansıtıcı (bouncer) manevrasıyla kolayca etkinleştirilebilir ve bu tür kompakt bir ışık kaynağı için daha da fazla kontrol sunar.

Akıllı entegrasyon, tam denetim

Kısma (Dimming) ve CCT/HUE modları, ampul üzerine mükemmel şekilde yerleştirilmiş üç düğme ile ayrı ayrı kontrol edilebilir. Bluetooth sıfırlama (reset), üç düğmeye birlikte uzun süre basılarak yapılabilir, sonuç olarak kablosuz bağlantı ve kontrol büyük ölçüde kolaylaştırılabilir. 5 seviyeli kısma, 6 seviyeli CCT ve 12 seviyeli HUE ayarları için kısayollar da çok kolaylıkla değiştirilebilir.

Kablolu denetim

Kablolu kumanda, PavoBulb 10C için tüm kontrol işlemlerini kapsar ve aynı zamanda güç sağlar.

DMX/RDM kontrolü

PavoBulb 10C’yi karmaşık ışık gruplarının karmaşık eşzamanlı kontrolleri için uygun hale getirir.
*CB-DMX-USBC-1/3 USB-C - DMX kablo ayırıcı (opsiyonel)

NANLINK APP kontrolü

Hem Bluetooth hem de 2.4G’nin ikili dahili modülleri, NANLINK APP kontrolünü yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için ideal bir araç haline getirir, takip etme ve senkronize yanıp sönme gibi özel efektler her yerde kolayca elde edilebilir.

Yeterli güç

PavoBulb 10C birçok güç kaynağı seçeneği sunar, bu destek sette endişesiz kararlılıkta çalışma için istikrarlı bir güç kaynağı sağlayabilir.

  • E27 soketli AC girişi
  • USB Type-C DC girişi
  • AS-MBA-E27 manyetik taban adaptörü (opsiyonel)
  • T-BA-SNP-E27 pil adaptörü (opsiyonel)B
    NPF pillerle uyumlu
  • WC-USBC-C1 kablolu kumanda (opsiyonel)

Bir ampulün ötesinde, eksiksiz bir kit

Mümkün olduğu kadar çok çekim senaryosu dikkate alınarak tasarlanan PavoBulb 10C, 4KIT ve 12KIT gibi bir dizi profesyonel kit seçeneğiyle alınabiliyor. Eksiksiz bir aksesuar yelpazesiyle donatılmış çok ampullü KIT, içerik oluşturucuların fikirlerini genişletmelerine ve komplikasyonsuz tutarlı sahneler oluşturmalarına yardımcı olabilir.

4KIT, küçük alanlarda dekoratif aydınlatma için tasarlandı ve küçük bir prodüksiyon ekibi için etkileyici işlevler sağlar. Kullanımı ve taşınması kolaydır ve ihtiyacınız olan her şeyin tek bir güvenilir çantada olması çekim iş akışınızın verimliliğini arttırır.

12KIT, orta ila büyük ölçekli prodüksiyonlar için çekim gereksinimlerini karşılamayı ve herhangi bir sahneyi sorunsuz ve şık bir şekilde aydınlatmayı amaçlar.

Nanlite ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 08 80 numaralı telefondan Cinetechnic’ı arayabilirsiniz.