Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LiveU, 5G Video Çözümleriyle Canlı Görüntü Akışı ve Uzaktan Prodüksiyonda Devrim Yarattığı İçin Frost & Sullivan Tarafından Ödüllendirildi
LiveU, 5G Video Çözümleriyle Canlı Görüntü Akışı ve Uzaktan Prodüksiyonda Devrim Yarattığı İçin Frost & Sullivan Tarafından Ödüllendirildi
23.10.2022 21:38

5G video çözümleri, gelişmiş kablosuz kapasitesi, yüksek yükleme ve indirme hızları, artan hücresel kapsama alanı ve daha zengin izleyici deneyimleri sağlar. Frost & Sullivan kısa süre önce 5G video uygulamaları piyasasını araştırdı ve analizlerine dayanarak LiveU’yu 2022 Global Product Leadership Award ile ödüllendirdi. Şirket, derinlemesine pazar bilgisi elde etmek ve deneyimleri benzersiz bir rekabet avantajına dönüştürmek için dünya çapındaki hücresel operatörlerle yoğun bir şekilde işbirliği yapıyor. Spor ve haber alanlarında küresel yayıncılara ve kuruluşlara hizmet veriyor ve 150’den fazla ülkede online içerik üreticiler, uzaktan tıbbi ve cerrahi kurulumlar, amatör kameramanlar, canlı yayınlar ve yüksek kaliteli prodüksiyonlar üreten şirketler ve devlet kurumları dahil olmak üzere giderek daha çeşitli müşteri tabanını genişletmeye devam ediyor. 

LiveU’nun LU800 5G ünitesi, çoklu kamera özellikleriyle birlikte herhangi bir tesis içi veya uzaktan prodüksiyona olanak tanıyan, benzersiz taşınabilirlik ve esneklik sunar. Verileri önemli ölçüde daha yüksek hızlarda, %99’dan fazla hizmet güvenilirliğiyle ve uçtan uca gecikmede on kat azalmayla işleyebilir. Taşınabilir, çok girişli ve 5G özellikli çözümler, tümü sınırlı bir bütçeyle olmak üzere yayıncıların zengin bir izleyici deneyimi elde etmek için yüksek kaliteli içerik toplama/katkı ve esnek bağlantı sunmalarına yardımcı olur.

Frost & Sullivan En İyi Uygulamalar Araştırma Analisti Riana Barnard şöyle dedi: “Ürün tabanlı, müşteri odaklı stratejisiyle LiveU, tutarlı bir şekilde güvenilir ve uygun maliyetli, bütünsel değer ve her türlü prodüksiyonu yürütme yeteneği sunan, uçtan uca çözümleri pazara sunuyor. LiveU aynı zamanda kısa vadeli büyüme fırsatlarını en üst düzeye çıkarmak ve gelecekteki gelirlere bir yol sağlamak için müşteri geri bildirimlerini ürün yol haritasına dahil ediyor.

LiveU’nun daha kompakt ve taşınabilir bir iletim çözümü olan LU300S, müşteriler için prodüksiyon ve donanım maliyetlerini düşük tutarken, uydu ve fiber bağlantıların performansı, güveni ve güvenilirliği ile eşleşen olağanüstü bir görüntüleme deneyimi sunmak için 5G ağları üzerinden yüksek kaliteli görüntü içeriği iletir. Her açıdan üstün kapsama alanı sağlar, yüksek yoğunluklu ortamlara uygundur ve uygun maliyetli uzaktan prodüksiyon iş akışlarını destekler. LiveU, sınıfının en iyisi çözümlerini, küresel bağlantılarını ve tam denetimli hizmetlerini sürekli olarak geliştirerek, optimum performans göstermeyi ve müşterilerin özel ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp aşmayı garantiler.

Frost & Sullivan Başkan Yardımcısı Brent Iadarola açıklama yaptı. “2020’den bu yana LiveU, yayın ve oturum sayısında önemli bir artış gördü. Bu, şirketin video prodüksiyonunda pandemi kaynaklı kesintilerin yarattığı boşlukları kapatmadaki başarısının bir kanıtı. LiveU’nun 5G özellikli çözümlere bağlılığıyla amaca yönelik olarak oluşturulmuş portföyü, temel dayanakları olan üstün tasarım, güvenilirlik ve kalite ile onu rakiplerinden ayırıyor.” Güçlü genel performansıyla LiveU, 5G video uygulamaları pazarında Frost & Sullivan’ın 2022 Global Product Leadership Award ödülünü kazandı.

Frost & Sullivan, her yıl bu ödülü yenilikçi özelliklere ve işlevlere sahip ve pazarda hızla kabul gören ürün geliştiren bir şirkete veriyor. Ödül, çözümün kalitesine ve müşteriye kattığı değere veriliyor.

Frost & Sullivan En İyi Uygulamalar ödülleri, liderlik, teknolojik yenilik, müşteri hizmetleri ve stratejik ürün geliştirme alanlarında sıra dışı başarı ve üstün performans sergiledikleri için çeşitli bölgesel ve küresel pazarlardaki şirketlere verilir. Sektör analistleri, sektördeki en iyi uygulamaları belirlemek için piyasadaki oyuncuları karşılaştırır ve derinlemesine görüşmeler, analizler ve kapsamlı ikincil araştırmalar yoluyla performansı ölçer.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.