Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Riedel Bolero 2.4 GHz Kablosuz İnterkom Sistemi
Riedel Bolero 2.4 GHz Kablosuz İnterkom Sistemi
23.10.2022 22:32

Son teknolojili kablosuz interkom sistemi Bolero’nun beşinci yıldönümünü kutlayan Riedel Communications, IBC 2022’de Bolero 2,4 GHz ürününü tanıttı. Bu yeni model Bolero’nun standart DECT bandı yerine 2,4 GHz bandında çalışarak, DECT taşıyıcı frekanslarının sınırlı olduğu veya kullanılamadığı Çin, Hindistan ve Güney Kore gibi bölgelerdeki müşterilerin Bolero’nun çok yönlülüğünden, güvenilirliğinden ve zengine özelliklerinden yararlanmalarına izin veriyor. 

Riedel Communications Ürün Müdürü Wolfgang Fritz şunları söyledi: “Hem DECT Award hem de Red Dot Award kazanan Bolero sistemi, son derece anlaşılır ses verdiğini, verimli olduğunu ve çoklu yol (multipath) yansımalarına karşı dirençli olduğunu göstermiştir. Artık, diğer 2,4 GHz kablosuz interkomlarla karşılaştırıldığında, Bolero 2,4 GHz çalışma aralığını iki katına çıkarıyor ve anten başına iki kattan fazla kemer paketi sayısını destekliyor. Turne, turistik yolcu gemisi veya OB prodüksiyon şirketleri gibi uluslararası alanda faaliyet gösteren müşterilerimizin nihayet çeşitli bölgelerde çalışmak için küresel olarak mevcut aynı frekans aralığını nasıl kullanabileceklerini ve böylece ekip iletişimini büyük ölçüde iyileştirebileceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.

Bolero 2.4 GHz, hemen hemen aynı özelliklere sahip olup, DECT modeliyle aynı üç ağ modunu sunar; Integrated, Standalone Link ve Standalone 2110 (AES67). 2,4 GHz bant limitleri, kullanımı anten başına 10 yerine sekiz kemer paketi ile sınırlandırır, ancak 2,4 GHz antenler için yalnızca bir tek “Global” bölge ile her yerde bağlantıya izin verir. 2,4 GHz modeli aynı zamanda Bolero’nun yüksek netlikteki ses kodeği ve 2,4 GHz’e uyarlanmış rakipsiz çoklu yol toleranslı alıcı (ADR) teknolojisiyle birlikte teslim edilir ve sistemin sürekli olarak değişen RF yansıma ortamlarına uyum sağlamasına olanak tanır. Yakın alan iletişimi (NFC) için sadece dokunarak kemer çantası kaydı; ergonomik, sağlam bir kemer çantası tasarımı; kemer paketi, masaüstü tuş paneli veya telsiz olarak üç modu ile Bolero 2.4 GHz, kullanımı kolay, şık ve çok yönlü bir aygıt.

Bolero 2,4 GHz, öncelikle Riedel’in uluslararası müşterileri için geliştirilmiş olsa da, Birleşik Devletler’de DECT taşıyıcı frekanslarının sınırlı olduğu bölgelerde, bir hibrid 2,4 GHz ve DECT sisteminden faydalanabilmesini, ve böylece kısıtlı alanlarda daha önce benzeri görülmemiş sayılarda kullanıcıyla büyük kurulumların oluşturulmasını mümkün kılar.

Riedel ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.