Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Advanced Systems Group, “Yapay Zeka ve Gelişmiş Analitik” Uygulamasını Başlatıyor
Advanced Systems Group, “Yapay Zeka ve Gelişmiş Analitik” Uygulamasını Başlatıyor
22.05.2024 13:13

Medya yaratıcılarına ve içerik sahiplerine yönelik bir teknoloji ve servis sağlayıcısı olan Advanced Systems Group, eksiksiz yapay zeka çözümlerinin sunulmasına olanak tanıyan "Yapay Zeka ve Gelişmiş Analitik" uygulamasını başlattı. Yapay zeka ekibi, yapay zekadaki en son gelişmelerin müşteri operasyonlarını nasıl optimize edip büyütebileceğine odaklanacak.

Advanced Systems Group CTO'su Andy Darcy konuyla ilgili şunları söyledi: "Yapay zeka, müşterilerimizin gelecekteki işlerinde ayrılmaz bir rol oynayacak. Yeni yapay zeka uygulamamızın bir parçası olarak müşterilerimizin mevcut iş akışlarını derinlemesine inceleyeceğiz ve yapay zekanın gelecekte büyümeyi nasıl sağlayabileceğini ve yaratıcı yetenekleri nasıl genişletebileceğini belirleyeceğiz. Onların güvenilir ortağı olarak, zamanımızın en önemli buluşlarından biri olan bu konuda müşterilerimize tavsiyelerde bulunmak bizim görevimizdir."

Yapay Zeka ve Gelişmiş Analitik ekibinin başında, Satış, Yapay Zeka ve Gelişmiş Analitik Direktörü olarak görev yapan Tyler Berry yer alıyor. Berry, konuyla ilgili şunları söyledi: "Grubumuzun omurgasını oluşturan sağlam bir yapay zeka uygulayıcıları ekibiyle, onların bir yapay zeka çözümleri portföyü kullanarak zorlukları çözme deneyimlerinden yararlanabiliyoruz. Görevimiz üst düzey bir yaklaşım benimsemek ve bulmacanın müşteri beklentilerini aşacak parçalarını sunmaktır. Bizim için ilk adım onlara neyin mümkün olduğunu göstermek ve ardından doğru yapay zeka süreçlerini uygulamaktır. Derin deneyime sahip sağlam bir ekip oluşturduk ve geleceğin ASG ve müşterilerimiz için neler getireceği konusunda heyecanlıyım."

Berry'nin ekibindeki yapay zeka uygulayıcıları arasında yapay zeka teknolojisi lideri olarak görev yapan ünlü teknoloji uzmanı Tom Leinberger de yer alıyor. Leinberger, çeşitli uygulamalar ve endüstriler için yapay zeka çözümleri tasarlama ve yapılandırmada 20 yılı aşkın deneyime sahiptir. Üretimde levha (entegre devre) kusur tespitini otomatikleştirmek için yapay zekanın kullanılması da dahil olmak üzere çok sayıda projeye liderlik etti. Başarılı bir yazar olan Leinberger, teknoloji sağlayıcısı CDW, BizTech dergisi ve FinTech dergisi dahil olmak üzere sayısız uzman makalesi yazmıştır. Aynı zamanda Quant Strat'ta ve yapay zeka sektörüne özel diğer birçok etkinlikte de öne çıkan konuşmacı olarak yer aldı.

Şirket içi ASG uzmanları, yapay zeka ve makine öğrenimi alanında uzun bir deneyime sahip, stratejik bir yapay zeka danışmanlığı ve çözüm sağlayıcısı olan Augmented AI'nin stratejik danışmanlarıyla birlikte ortaklık kuracak. Berry, "Müşterilerimize sınıfının en iyisi ürün ve servisleri sunmak için sektör uzmanlarını bir araya getiriyoruz. Artırılmış Yapay Zeka ekibiyle uzun ve başarılı bir işbirliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

Artırılmış yapay zeka, ASG'nin sağlık, yaşam bilimleri, üretim, güvenlik, konaklama, enerji, perakende ve finans sektörlerinin yanı sıra medya ve eğlence endüstrisi gibi sektörlere yönelik yapay zeka ve Gelişmiş Analitik uygulamalarının önemli bir parçasıdır.

Augmented AI Başkanı ve CEO'su Amar Lingam, "Yılların deneyimimizi ASG'deki AI ekibine sunmaktan heyecan duyuyoruz. Medya ve eğlence endüstrisindeki en yenilikçi sistem entegrasyonu ve tasarım firmalarından birinin bünyesine dahil edilmek bir onur. Birlikte en ileriye dönük ve etkili yapay zeka tabanlı çözümleri geliştireceğiz." dedi.