Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Accedo, ITVX'i Sony PlayStation 4 ve 5'e Genişletmek için ITV'yi Destekliyor
Accedo, ITVX'i Sony PlayStation 4 ve 5'e Genişletmek için ITV'yi Destekliyor
22.05.2024 13:10

Küresel video çözümleri sağlayıcısı Accedo, yayın servisi ITVX'i Birleşik Krallık'taki PlayStation 4 ve 5 konsollarına getirmek, erişimini genişletmek ve içeriğini daha fazla izleyiciye sunmak için Birleşik Krallık'ın en büyük ticari yayıncısı ITV ile çalışıyor.

Aralık 2022'de piyasaya sürülen ITVX, canlı doğrusal içerik, seçilmiş FAST kanalları ve yeni programlara özel programlar, premium dramalar, belgeseller, ABD dizileri, komedi ve realite şovlarından gişe rekorları kıran filmlere ve daha fazlasına kadar uzanan kapsamlı bir VOD kütüphanesinin bir karışımını sunuyor. Reklamla finanse edilen bir servis olan ITVX ayrıca ITVX Premium abonelik katmanını da içeriyor.

ITVX halihazırda 40 milyon kayıtlı kullanıcısıyla Birleşik Krallık pazarında geniş bir dağıtıma sahip ve Sony PlayStation konsollarında piyasaya sürülmesiyle programlarının daha da geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor. Accedo, ITVX'in ilk lansmanında zaten ITV ile birlikte çalıştığından ve birden fazla platformda video kullanıcı deneyimleri geliştirmede yirmi yıllık deneyim getirdiğinden, ITVX'in PlayStation'a erişimini genişletme konusunda ITV'yi desteklemek için iyi bir konumdaydı.

ITV Mühendislik (Temel Deneyim) Yayın Direktörü Huw Byrne Jones şu yorumu yaptı: “ITVX'in PlayStation 4 ve 5 konsollarında kullanıma sunulması, ITV'nin Birleşik Krallık'taki reklamverenlerin finanse ettiği yayın akışında lider konumunu destekliyor. ITVX'i daha geniş çapta kullanılabilir hale getirmek, aktif kullanıcıları artırmamıza ve reklamverenler için daha fazla değer yaratmamıza yardımcı olacaktır. Accedo güvenilir bir partner ve ITVX servisinin bu platforma getirilmesinde ITV'nin desteklenmesinde etkili olmuştur."

Accedo EMEA ve Latin Amerika Kıdemli Başkan Yardımcısı Martin Sebelius şunları ekledi: "ITVX'in ek platformlara genişletilmesi, ITV'nin birinci sınıf programlarını daha fazla insana ulaştırmasına yardımcı olurken aynı zamanda izleyicilere izleme yöntemleri konusunda daha fazla seçenek sunacak. Bu, kullanıcıların sürekli genişleyen cihaz ve platform yelpazesindeki içeriğe erişebildiği günümüzün parçalanmış pazarında önemlidir. Rekabetçi kalabilmek ve hem kullanıcı edinme hem de kullanıcıyı elde tutma stratejilerine yardımcı olmak için geniş erişimin sağlanması zorunludur."