Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Wheatstone, Küçük ve Güçlü Audioarts Konsolunu Tanıttı
Wheatstone, Küçük ve Güçlü Audioarts Konsolunu Tanıttı
12.07.2024 10:20

Güçlü küçük AML 8 kanallı konsol, Audioarts'ı Wheatstone ile karıştırdığınızda ve buna dünya çapındaki yayıncılar için miks konsolları tasarlama, üretme ve destekleme konusundaki 45 yıllık deneyimi eklediğinizde ortaya çıkan şeydir.

Özellikler ve kalite giderek artıyor, fiyat düşüyor ve sonuç, herhangi bir ev stüdyosuna, seslendirme kabinine, uzaktaki canlı yayın aracına veya canlı yayın stüdyosuna kolayca sığan şık, küçük bir konsol. Sadece başka bir analog makyaj değil, AML, modern özellikleri kompakt boyutuna ve fiyatına sığdırmak için baştan sona yeniden tasarlandı.

Yeni Audioarts AML 8 kanallı konsol, günümüzün yayınları için bir USB portu içeriyor ve vokallerde en iyiyi ortaya çıkarmak için Super Quiet mikrofon ön amplifikatörleri gibi Wheatstone'a özel özelliklerle kaliteli bir şekilde tasarlandı.

Kritik bileşenleri korumak ve konsolun ömrünü uzatmak için Wheatstone tarafından üretilen harici güç kaynağından başlayarak, 45 yılı aşkın Wheatstone konsol mühendisliği AML'de tamamlandı.

Wheatstone ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.