Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ràdio Castellar Ana Stüdyosu için AEQ FORUM IP Dijital Konsolunu Seçti
Ràdio Castellar Ana Stüdyosu için AEQ FORUM IP Dijital Konsolunu Seçti
12.07.2024 10:14

Radio Castellar, yaklaşık 25 bin nüfusuyla Barselona yakınlarındaki Castellar del Valles kasabasının belediye radyo istasyonudur. Bu belediye radyo istasyonu, belediye meclisinin en eski medya kuruluşudur. 1981 yılında kurulan radyo istasyonu yerel programlamaya kendini adamıştır: bilgi ve yerel içerik, her zaman profesyonellerden oluşan bir ekip ve bölgeden elliden fazla işbirlikçi tarafından üretilen eğlence ve çeşitli kültürel programlarla birleştiriliyor.

Radio Castellar şu anda 90.1 FM'den ve programlarına da başvurabileceğiniz bir web sitesi olan www.radiocastellar.cat portalının online radyo hizmetleri aracılığıyla dinlenebilir.

Şirketin teknik yönetimi son yenilemede kullanım kolaylığı, çalışma sağlamlığı ve yüksek ses kalitesi nedeniyle ana yayın stüdyosu için dijital konsol olarak AEQ FORUM SPLIT'i seçmeye karar verdi. AEQ FORUM IP SPLIT, ONAIR yayın kontrolü için tasarlanmış bir miks konsolu. Bu tür bir ortamda gerekli olan tüm temel özellikleri bünyesinde barındırıyor: otomatik izleme kesme, öksürük kesme, faderstart, sinyal kontrolü, harici ekipmanın otomasyonu için kontrol sinyalleri, harici iletişim yönetimi, dahili iletişim vb.

AEQ FORUM, modüler tasarımı ve küçük boyutuyla farklı senaryolara mükemmel şekilde uyum sağlar: otokontrol, kontrol, TV prodüksiyon kontrolleri, ses prodüksiyonu, karma konfigürasyonlar, büyük kurulumlarda entegrasyon vb. AEQ'da basitlik ve kontrol gücü birleştirilmiştir. FORUM IP konsolu hem temel hem de gelişmiş operasyon ihtiyaçlarını karşılıyor. FORUM IP SPLIT versiyonu, 3 raf ünitesinde FR CORE modüler motorla birlikte gelir. En fazla 6 adet dörtlü fader modülü ve bir kontrol ve izleme ünitesinden oluşabilir.

DANTE teknolojisi aracılığıyla yeni AES67 protokolüyle uyumlu AoIP çok kanallı giriş ve çıkış kartlarıyla donatılabilirler. Bu bağlantı sayesinde sinyaller alınıp 300'den fazla farklı üreticinin diğer konsollarına, yönlendiricilerine ve diğer giriş ve çıkış terminal ekipmanlarına iletilebilir. MADI bağlantısını seçmek de mümkündür ve iki adede kadar dahili dijital telefon hibritiyle donatılabilir.

AEQ ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeaPro’yu arayabilirsiniz.