Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yüksel Ajans’ın Başarılı Prodüksiyon Yolculuğu
Yüksel Ajans’ın Başarılı Prodüksiyon Yolculuğu
19.07.2024 14:01

Toplantı, kongre ve konser gibi çeşitli etkinliklerde prodüksiyon hizmetleri sunan ve işlerinden çokça söz ettiren Yüksel Ajans’ın temelleri, Yüksel Uyan’ın lise yıllarında amatör fotoğrafçılığa ilgi duyması ile atılmış. Bu hobinin temellerini attığı Yüksel Ajans'ın kuruluşundaki misyon ise insanları yeniliklerle buluşturmak ve kaliteli işler yapmak olmuş.

Daha çok sağlık sektörü, resmi kurumlar ve eğlence sektörlerine prodüksiyon hizmetleri sunan Yüksel Ajans, her müşterisine özel çözümler sunarak onların ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyor.

Telycam Explore SE modelini iş akışlarında kullanan Yüksel Uyan, bu kamerayı daha çok sağlık alanındaki kongrelerde kullandıklarını söylüyor. ‘Bu kameralar, kaliteli görüntüsü ve kullanışlı arayüzü sayesinde işimizi oldukça kolaylaştırıyor.’

Telycam Explore SE performansı üzerine konuştuğumuzda ise Yüksel Bey’in yorumu; ‘Telycam Explore SE'nin sadece video kalitesi değil, aynı zamanda 4K 12G çıkış vermesi, 30X zoom yapabilmesi, ses girişi ve üzerine kayıt yapabilmesi gibi özellikleri ile sektörde kullanılan birçok robot kamerayı geride bırakıyor. Kıbrıs'ta gerçekleştirdiğimiz büyük tıp kongrelerinde bu kameraları kullanarak çok başarılı işler çıkardık ve müşterilerimiz oldukça memnun kaldı’ oluyor.

Prodüksiyon tarafına gelindiğinde ise Yüksel Bey’in tercihi Blackmagic Design olmuş. 4 adet reji masası, 7 adet Video Assist, 3 adet HyperDeck Studio, Blackmagic Ursa Broadcast G2, Decklink kartları ve Blackmagic Videohub gibi birçok Blackmagic Design ekipmanına ev sahipliği yapan Yüksel Ajans, iş akışlarını markaya emanet etmiş durumda.

Ekipmanlarını seçerken, satış sonrası destek, fiyat-performans oranı ve sektörde kabul görmüş, çok tercih edilen ekipmanlar olmasına dikkat ettiğini söyleyen Yüksel Uyan tam da bu kriterlerden Blackmagic Design ve Telycam markalarına odaklanmış.

Ürünlerin birbirleriyle uyumlu olmasının önemini de vurgulayan Yüksel Uyan; ‘URSA Broadcast G2 kameraları ile ATEM switcher’ların uyumlu çalışması alanda işimizi çok rahatlatıyor örneğini verebilirim. ATEM switcher’ları üzerinden kameralara müdahale edebilmek büyük bir kolaylık sağlıyor. Telycam ve Blackmagic Design ekipmanları arasında entegrasyon da gayet uyumlu ilerliyor. Hiçbir sorun yaşamadık’ diyor.

Yüksel Uyan, başarıyla tamamlanan projelerinden söz ederken ‘Bu projelerin başarısının arkasındaki anahtar faktörler, ekipmanların yüksek kalitesi ve iş akışının verimliliğiydi’ diyerek önemli bir diğer noktaya da parmak basıyor.

Yüksel Uyan'ın liderliğindeki Yüksel Ajans, sektördeki teknolojik yeniliklere uyum sağlayarak ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Bu bilgileri okurlarımızla paylaşan Yüksel Ajans’a ve aradaki köprü olan Taksim Bilişim’e teşekkür ederiz.

Blackmagic Design ve Telycam markalarına dair ayrıntılı bilgi için  www.mediacast.com.tr adresini veya Mediacast Deneyim Merkezi’ni ziyaret edebilirsiniz.