Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > SipRadius, Güvenli Uzaktan Prodüksiyon Ekipleri için SipVault ile İnterkomu Yeniden Tanımlıyor
SipRadius, Güvenli Uzaktan Prodüksiyon Ekipleri için SipVault ile İnterkomu Yeniden Tanımlıyor
19.07.2024 14:07

SipRadius, yayın ekibi ortaklıklarını yeni işbirliği düzeylerine taşıyan yepyeni ve yenilikçi bir interkom yaklaşımı olan SipVault'u piyasaya sürecek.

SipRadius, uzman canlı medya taşıma ve kod dönüştürme çözümlerini sergilemenin yanı sıra, gerçek zamanlı IP uzaktan ve çoklu ekip yayın prodüksiyonları için ayrı iletişim kanalları yapılandırma ihtiyacını ortadan kaldıran, hepsi bir arada güvenli interkom ve mesajlaşma sistemi olan SipVault'u da sergileyecek.

SipVault, konumlarından bağımsız olarak prodüksiyon ekibinin tüm üyeleri için gerçek zamanlı iletişim sağlamak üzere IP medya akışlarına yerel olarak yerleştirilmiş güvenli kanallar sağlayarak interkomu yeni bir seviyeye taşıyor. AES-256 güvenliğini kullanan şifreleme, internet bağlantısı kullanılırken bile düşman aktörler ve fırsatçılar tarafından gizlice dinlenmeyi veya gözetlemeyi durdurur.

Sohbet kanalları artık yayın tesislerinde yaygın olarak kullanılıyor; bu nedenle SipRadius, SipVault'a prodüksiyon ve mühendislik ekiplerinin tüm üyelerinin güvenli bilgi alışverişinde bulunmasına ve paylaşmasına olanak tanıyan güvenli ve yönetilen bir sohbet fonksiyonu ekledi. Yapılandırılabilir kullanıcı hakları, hassas mesajların yetkisiz kullanıcılar tarafından silinmesini veya indirilmesini ve saklanmasını engeller ve yöneticilerin bir denetim veya inceleme gerekmesi durumunda kopyaları saklamasına olanak tanır.

SipRadius'un kurucusu Ph.D. Sergio Ammirata şunları söyledi: "Güvenli ve güvenilir bir interkom sağlamanın yanı sıra, SipVault, uzak konumlara veya yayın tesisleri arasında akışlı medyanın yanı sıra, kutudan çıktığı anda güvenli sohbet mesajlaşması da sağlıyor. Bu, genel üçüncü taraf ve optimalin altında ofis tipi yazılımlara güvenmek zorunda kalmak yerine, yayın ekiplerine özel olarak ihtiyaçlarını karşılayan kusursuz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. SipRadius'un canlı medya aktarımı ve kod dönüştürme çözümleri portföyüne son derece güvenli, gerçek zamanlı ve ultra düşük gecikme süreli iletişimlerin eklenmesi, interkomu bir sonraki seviyeye taşıyor ve farklı platformlarda uzaktan işbirliği yapan birden fazla yayın sitesi prodüksiyon ve mühendislik ekipleri için kullanımı kolay ve kusursuz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.