Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Media Links, 2024 Paris Olimpiyatları'nda Aktarım Çözümlerinin Tüm Ekosistemini Sergiliyor
Media Links, 2024 Paris Olimpiyatları'nda Aktarım Çözümlerinin Tüm Ekosistemini Sergiliyor
31.07.2024 13:53

IP üzerinden medya aktarım teknolojisinin üreticisi ve öncülerinden biri olan Media Links, 26 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında Fransa, Paris'te düzenlenen 2024 Yaz Olimpiyatları'na katıldığını duyurdu.

3 milyardan fazla küresel izleyiciye ulaşması beklenen Media Links, bu birinci sınıf spor etkinliği için IP teknolojisi sağlama konusundaki uzun süredir devam eden geleneğini kutlamaya devam ediyor. Dünya çapındaki yayıncılar, tavizsiz ürün kalitesi ve kaya gibi sağlam güvenilirliğiyle birçok etkinlikte Media Links'e güvendi.

Şirketin IP medya ağ geçitleri, anahtarları ve ağ yönetim yazılımlarının tüm yelpazesi, güçlü ve esnek Xscend™ platformu tarafından desteklenerek dağıtılıyor. Medya servisleri okyanusun ötesinden ve Fransa'nın çeşitli spor mekanlarından Seine-Saint-Denis'teki Dugny'deki Medya Köyü'nün yanında bulunan Uluslararası Yayın Merkezi'ne (IBC) gönderiliyor.

IBC ile ABD merkezli yayın hakları sahibi arasında iki yüzden fazla medya ve veri servisi, nihai prodüksiyon ve izleyici kitlesine toplu dağıtım için taşınıyor. JPEG-XS sıkıştırma, minimum gecikmeyle maksimum sinyal kalitesini korurken genel bant genişliği kullanımını ve ortaya çıkan geçiş maliyetlerini düşürmek için kullanılır.

Xscend'in vuruşsuz koruma geçişi ayrıca, herhangi bir transokyanik yolda aralıklı veya daha sık meydana gelen fiziksel katman hataları durumunda alıcı uçta mükemmel medya sinyali yeniden yapılandırmasına olanak sağlamak için birden fazla 100 Gbps deniz altı optik gövdesinde etkinleştiriliyor.

Media Links'in İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Tom Canavan, "Media Links, Olimpiyatlar için yerinde profesyonel servislerle birlikte gelişmiş medya üzerinden IP aktarım teknolojisini bir kez daha sunmaktan gurur duyuyor. Çözümlerimiz, yayıncıların küresel bir kitleye en yüksek kalitede ve en güvenilir medya servisleri sunmasını sağlayarak inovasyon, performans ve müşteri desteğine olan bağlılığımızı vurgular" diye sonlandırdı.