Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yeni RED Digital Cinema 8K Sensör MONSTRO
Yeni RED Digital Cinema 8K Sensör MONSTRO
22.11.2017 11:12

RED Digital Cinema, WEAPON kameraları için yeni MONSTRO 8K VV sinematik büyük kare sensörü üretti. MONSTRO, DRAGON 8K VV sensörün bir adım ötesine geçip daha geniş dinamik aralık ve gölge ayrıntısıyla resim kalitesini yükseltiyor.

Bu en yeni kamera ve sensör kombinasyonu WEAPON 8K VV, büyük kare lens kapsamayla 60fps kare hızına kadar 8K tam format hareket yakalıyor ve ultra ayrıntılı 35.4 megapiksel fotoğraflar 300MB7S’ye kadar yüksek veri hızları sunuyor. Tüm RED DSMC2 kameralar gibi WEAPON aynı anda REDCORE RAW ve Apple ProRes veya Avid DNxHD/HR kayıtlar çekiyor ve firmanın kameraları yenilikler çıktıkça yeni donanım satın almadan yükseltme imkanı veren OBSOLESCENCE OBSOLETE ilkesine bağlı kalıyor.

RED tüm karbon fiber WEAPON sahipleri için RED ARMOR –W adlı geniş kapsamlı bir hizmet sunmaya başladı. RED ARMOR-W, RED ARMOR’un ötesinde, zenginleştirilmiş ve genişletilmiş koruma sunuyor ve her yıl bir sensör değiş tokuşu içeriyor.

RED ayrıca HELIUM ve MONSTRO işlemcili tüm kameralar için zenginleştirilmiş görüntü işleme algoritmasını (IPP2) en son v7.0 aygıt yazılımı sürümüyle kameralara dahil hale getirdi. Daha pürüzsüz aydınlatma vurgusu, zorlu renklerin daha iyi yönetimi ve geliştirilmiş renk filtresi grubuyla sensörün renk örneği çıkışından tam renkli resim oluşturma işlemi (demosaicing, debayering) ile tamamen revizyondan geçirilmiş bir iş akışı deneyimi sunuyor.

RED Digital Cinema ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 297 88 77 numaralı telefondan Provid’i arayabilirsiniz.