Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Cinegy Güney Kore’de Go Kanalında
Cinegy Güney Kore’de Go Kanalında
05.12.2017 14:01

Güney Kore’deki K-Baduk adlı yayıncı, dijital görüntü işleme, varlık yönetimi, görüntü sıkıştırma, otomasyon ve playout için yazılım teknolojileri üreten Cinegy yardımıyla Go isimli kanalının yayınına başladı.

2.500 yıl önce Çin’de bulunan ve satrançtan çok daha karmaşık olan Go oyununda iki oyuncu rakibinden daha fazla toprağı kuşatmaya çalışıyor. Doğu Asya’da o kadar ünlü bir masa oyunu ki, bölgesel ve uluslararası karşılaşmalar birçok platform üzerinde tüm bölgede yorumlar eşliğinde HD çözünürlükte yayınlanıyor.

Seul’deki Cinegy çözüm ortağı Sion Media ile birlikte çalışan K-Baduk, canlı Go karşılaşmalarını kolayca çekme, kurgulama ve canlı yayınlama yeteneklerini daha da geliştirecek bir sistem istediğine karar verdi.

K-Baduk zaten playout için eski sürüm bir Cinegy Air kullanıyordu ve Sion Media aracılığıyla Cinegy çözümünü yükseltmek amacıyla kayıt ve kod dönüştürme için Cinegy Air PRO ve Cinegy Capture PRO lisansları; üçüncü firmaların doğrusal olmayan kurgu ve otomasyon sistemleriyle sınırsız medya alımı ve dışa aktarımlı gerçek zamanlı yapım için Cinegy Desktop; medya varlık yönetimi için Cinegy Archive; çok kanallı izleme için Cinegy Multiviewer seçti.

K-Baduk Program Yapımı Ekip Lideri Lim Seolah yorum yaptı: “Cinegy çözümümüzden son derece tatmin olduk, çünkü medya çekme, kurgulama, yönetme, izleme ve yayınlama işlerimizi destekledi ve kolaylaştırdı. Cinegy yazılımı Go oyununun kendisinden çok daha az karmaşık, eksiksiz bir paket.

Cinegy Ortağı ve Genel Müdürü Jan Weigner ekledi: “Çok platformlu izleyici kitlesi kazanmak için yeterince popüler özel ilgi alanlarının çeşitliliği hızla genişledikçe bu kitleye hitap etmenin tek yolu, maddi risk olmadan kısa sürede, yeni kanalları hızla, verimli ve profesyonel bir şekilde başlatabilmeye imkan veren bir yazılım.

K-Baduk’un Cinegy yazılımının avantajlarını keşfedip yararlanmasından mutluyuz ve reklam gereksinimleriyle yayın operasyonları arttıkça yazılımın gücünden yararlanacak daha da fazla yol bulacaklarına inanıyoruz.

Cinegy ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 474 09 27 numaralı telefondan Orsatek’i arayabilirsiniz.